Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. saçım şu anda orta kahve ama kızıl bakır ışıltıları var galiba çünkü güneşte ya da herhangi bir ışıkta kızıl kızıl bakır bakır parlıyor. ihtiyacım olan içerisinde herhangi bir kzııl bakır parıltı olmayan koyu bir renk. koyu kahve istiyorum. yani şu aşağıdaki linkteki renk (kutunun üzerindeki sağdaki renk özellikle)
Avon Kalıcı Krem Saç Boyası 3.0 KOYU KAHVE GittiGidiyor'da 58682707
hatta bununla boyamayı düşünüyorum ama hiç kullanan var mı bu markayı bilmiyorum nasıl olur acaba???
kısacası, kızılsız koyu kahve var mı bildiğiniz?? kızıllık olacak diye korkuyorum, hem koyu hem de kızıl parıltı olursa kapatmam daha zor olur. kızılsız düz doğal koyu kahve rengi nasıl elde ederim. doğal rengim olsun istiyorum yani. bildiğiniz tavsiye edeceğiniz boyalar varsa bekliyorum. teşekkür ederim
Avon Kalıcı Krem Saç Boyası 3.0 KOYU KAHVE GittiGidiyor'da 58682707
hatta bununla boyamayı düşünüyorum ama hiç kullanan var mı bu markayı bilmiyorum nasıl olur acaba???
kısacası, kızılsız koyu kahve var mı bildiğiniz?? kızıllık olacak diye korkuyorum, hem koyu hem de kızıl parıltı olursa kapatmam daha zor olur. kızılsız düz doğal koyu kahve rengi nasıl elde ederim. doğal rengim olsun istiyorum yani. bildiğiniz tavsiye edeceğiniz boyalar varsa bekliyorum. teşekkür ederim