• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıllık dorelik bakırlık karamellik olmayan koyu saç rengi

fugy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
131
0
46
İzmir
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. saçım şu anda orta kahve ama kızıl bakır ışıltıları var galiba çünkü güneşte ya da herhangi bir ışıkta kızıl kızıl bakır bakır parlıyor. ihtiyacım olan içerisinde herhangi bir kzııl bakır parıltı olmayan koyu bir renk. koyu kahve istiyorum. yani şu aşağıdaki linkteki renk (kutunun üzerindeki sağdaki renk özellikle)

Avon Kalıcı Krem Saç Boyası 3.0 KOYU KAHVE GittiGidiyor'da 58682707

hatta bununla boyamayı düşünüyorum ama hiç kullanan var mı bu markayı bilmiyorum nasıl olur acaba???

kısacası, kızılsız koyu kahve var mı bildiğiniz?? kızıllık olacak diye korkuyorum, hem koyu hem de kızıl parıltı olursa kapatmam daha zor olur. kızılsız düz doğal koyu kahve rengi nasıl elde ederim. doğal rengim olsun istiyorum yani. bildiğiniz tavsiye edeceğiniz boyalar varsa bekliyorum. teşekkür ederim

cnm avonun rengi baya koyu oluyor nasıl diyeyim bildiğin siyah gibi ilk yapıldığında ama akıyor yalnız sana tavsiyem bir arkadaş öyle yapıyormuş bu boyayı 30 luk oksidanla kullanırsan siyah olmuyormuş sen zaten ya 3 boyamalısın yada 4 numara ben koleston 4 boyuyordum düz koyu kahve oluyordu ama avonda iyi boya

cok teşekkür ederim öncelikle yardımın için. aslında koyu olması bıraz da iyi çunku sacımda hafıf de olsa bulunan kızıl bakırlıği götürür, kapatır yok eder belkı.. kurtulmak istıyorum artık, boya aktıkca alttan cıkıyorlar mutlaka. guneste özellıkle turuncumsu parlıyor

Back