How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızılları kaybedip sarıya nasıl dönülür?

gulum3452

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
626
1
0
İstanbul
merhaba kızlar:16:
arkadaşımın saçı 1sene evvel kızıldı, sonra siyaha boyadı ve aradan 5.6ay geçince
sarıya dömek istedi kuaföre gitti kuaför saçına açıcı sürdü, röfle istiyodu
arkadaşım fakat açıcıyla kızın saçı yarı turuncu dipler sarı oldu,koyu renk yaparsak,
kapanır ancak deyıp kahverengine boyamışlar ama dipler sarı kalmış uçta kahvereng
i kızıl karışımı bişey olmuş kuaförde öylecene bırakmış, 1ay sonra gel boyayalım
ton ton açıp oyle sarı yapabileceğini söylemiş.
bizde kendimiz yapmaya başladık once karemelle açık kumralı karıştırdık kuaförün yaptığından iyi oldu
sarıyı bulmak istediğimizden sonra röfle seti alıp düz boya şeklinde yaptık:50: tabi kızıllar açılmadı
yıne sarı turuncu oldu,sonra acik kumral kullu sarı karıştırıp yaptıp renk açık kumral uçlar hafıf kızıllı kumral oldu.
ve ıkı kere daha açık kumral sarı yaptık yıne olmadı rengini açıp kızılları kapatıp bitürlü sariya dönemedi arkadaşim:50:
dipler oluyo uçlardakı kızıllar hep çıkıyo ve turuncu bı renk oluyo kızlar siz bu işi biliyosunuz şu kızılları kaybedip dümdüz sarıya dönmenin bi formülü yok mu?

bu kadar boyaya saçlar nasıl dayandı:(
bu konuda bilgim yok ama kızıldan sarıya dönmek zor onu biliyorum turuncu olabilir nitekim olmuş...
koyu renkle turuncuları kapatsanız öyle kullansanız risksiz:)

bu kadar boyaya saçlar nasıl dayandı:(
bu konuda bilgim yok ama kızıldan sarıya dönmek zor onu biliyorum turuncu olabilir nitekim olmuş...
koyu renkle turuncuları kapatsanız öyle kullansanız risksiz:)

palette bu işi biliyo hep onunla yaptık hiç yıpranma olmadı:nazar:.birde saçları kalın telli onunda etkisi olabilir.

kesınlıkle oryal kullanma....loreal matrıx boya sılıcı ıle sacını temızle sonra ne yaparsan yap :)pişman olmazsın canım

şuan saçları açık kumral sarıya çok yakın direk sarı boya kullansak olurmu?yoksa yıne turunculaşırmıki?
silici araştırdık 1 paketi 100kusurdu okadarda veremez, bide sanırım silici bi önceki boyayı siliyo diye
duymuştum ben, bi önceki silinince alttaki kızıllar çıkmazmı,bir aydır bu saçla bizzat uğraşıyorum ondan fazla olmasını istiyorum.
eşi sarı istiyo,iyi bi kuaforde bulamadık 3.4sefere anca olur diyo her gitmeyede evde yaptığımızdan daha fazla istiyo bizde en iyisi evde yapmaya çalışıyoruz.

Back