Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sacım avatardaki gibi koyu kızıl sacımı bu renk boyamak istiyorum, galiba önce kızıldan kurtulmam gerekiyor bunun için ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuza.s.
canım küllü kumral kesinlikle öneririmmm ama koleston daha ii sonuç veriyoo ben denedimmm ama ilk defada olmuyoo 10 gün arayla tekrarla aynı boyadan 3,de olucaktır kızılı küllü renkler kapatıyoo diye duymuştumm...
kızıldan bu renge dönmen baya bi zamanını alır kendin yapıcaksan işlemleri küllü renklerle defalarca boyaman gerekecektir akmış kızılları bile kapatmada yeterli olmuyo küllü renkler 2-3kez boyanmazsa. iyi bir kuaföre git saçlarındaki boyayı sildir derim hiç kendin uğraşmadan
çok sabırlı değisen kuaförde düşük volümlü bir kusturma işlemi yaptır ardındanda küllü kumrala boya canım.küllü kumral oturuncadasarı attırırsın aralara
arkadasım küllülere bulaşma tek sefer değil bikaçkez boyaman lazım benim sacım kıpkırmızı kızıldı 2 kez açık kahveye boyadım kolestonla cünkü koyu cıkıyo koleston kızıldan eser yok şimdi