Saç Rengi ve Saç Boyama kızılı akıtma maliyeti

1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
86
Yer
Ankara
arkadaşlar kızıldan kurtulup röfle yatırmak istiyorum.burada kuaför organik amonyaksız bir ürünle akıtır,boyar ve organik şeylerle röfle yaparım dedi.maliyet 230 lira dedi.sizce bunu sağlıklı şekilde yapmak mümkün mü,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,? maliyet çok değil mi?

bence yaptırma sakın ben optırdım ve sacım mahvoldu organşk dedi ama kuafor genede yandı kısacık kestirmek zorunda kaldım cümkü sacım 2 yılda 5 cm bile uzamadı kırıktan

keşke kızıldan hasarsız dönmek mümkün olsa değil 230 lira 530 desin önemli değil benim saçlar 2 buçuk yıl önce yandı kızıl değildi saçım kızıl yansımalar vardı güneşte sözde kuaför basit iş dedi ama saçlar yandı ve hala da eski saçlarıma kavuşamadım mafoldumben

keşke kızıldan hasarsız dönmek mümkün olsa değil 230 lira 530 desin önemli değil benim saçlar 2 buçuk yıl önce yandı kızıl değildi saçım kızıl yansımalar vardı güneşte sözde kuaför basit iş dedi ama saçlar yandı ve hala da eski saçlarıma kavuşamadım mafoldumben

geçmiş olsun canım.keşke bende ilk kez gittiğim o kuaföre güvenebilsem.

bence yaptırma sakın ben optırdım ve sacım mahvoldu organşk dedi ama kuafor genede yandı kısacık kestirmek zorunda kaldım cümkü sacım 2 yılda 5 cm bile uzamadı kırıktan

canım çok geçmiş olsun.sanırım ben de bekleyeceğim kızılın gitmesini.

saol canım sakın yaptırma benimkini de kufor organik demişti dedim ya sacım hasr gördü ve hiç uzamadı
ben koyu kumral ve çikolata kahveye boyaya boyaya kapatmıştım ama aylar sürdü.şimdi gene kızılım vazgecemiyorum

saol canım sakın yaptırma benimkini de kufor organik demişti dedim ya sacım hasr gördü ve hiç uzamadı
ben koyu kumral ve çikolata kahveye boyaya boyaya kapatmıştım ama aylar sürdü.şimdi gene kızılım vazgecemiyorum

kızılı bende çok seviyorum,ama eşimde sarıyı.sarı saçlı birine bakınca tamam diyorum bende sarışım olucam..

Back