Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıldan sarıya..

MiSS_GoTHiC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
806
320
Merhaba arkadaşlar.Belime kadar uzun olan saçlarımı Eylül ayında omzumda kestirdim ve kızıla boyattım.Ama şuan renginden sıkıldım ve sarımtırak bişeyler denemek istiyorum.Ancak bi sorum var.Sonuçta saçımı o renge boyatmak için önce açtırmam gerek ve sizce saçım çok mu yıpranır?Nisan ayında nişanım olucak ve ben nişanımda sarı saçlı olmak istiyorum.Ne yapmam gerektiği konusunda beni bilgilendirir misiniz?

nisana daha 2 ay var. şu gün gidip saçını açtırıp boyatsan biraz yıpranır kabul. ama güzel bir saç bakımıyla 2 aya toparlanır saçların hiç de birşey olmaz. eğer istersen güzel bakım serumları önerebilirim.

Canım evet nisana 2 ay var ama ben durumumu şöyle söyliyim sana.Memleketimde değil,başka bi şehirde çalışıyorum ve burda ciddi anlamda güvenebileceğim bi kuaför yok.Kuaför işlerimi memlekete gittiğimde halledebiliyorum ve en erken nişandan 2 gün önce gidicem eve.yani gittiğimde benim saçım 2 günde istediğim renk olur mu?

valla kızıl sıkıntılı bir renk. kuaförüne güveniyorsan yapar bence. bazı bakım serumları var kırıkları hemen dolduruyor.
elseve mucizevi yağ ve urban care (kahverengi) bakım serumu. bunlardan birini al boyattıktan hemen sonra sürmeye başla saçlarına anında sonuç alırsın

Tamam canım çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…