Bayanlar saçlarımı sarının üzerine küllü kumral boyamıştım yavaştan akıyodu hatta biraz arılar çıkmıştı ki delilik yapıp kızıla boyadım(sonbahar kızılı). 1kere boyadım yani oda akıyo şimdi ve bbidaha kızıla boyamicam en eskiye sarıya dönmek istiyorum.
Sorum şu; kızılın üstüne açıcı boyayıp istediğim renge mi boyamalıyım
yoksa küllü kumral yapıp(2 kere falan) onu oturttuktan snra mı sarıya dönmeliyim?
benim yıllardır kızıl değil kırmızıydı artık biçok kişiye kuaföre sordum açıcı olmadan boya tutmuyo ancak çok koyu kahweler olablir dediler açtırdım bende şimdi kumral tonlarda. ama sen birkere boyamışsın altı da sarıymş oyüzden daha kolay olabilir tabi. kuaförde boyatmasan da boyatıcakmış gibi durumunu anlat bi danış derim ben kolay bi işlem derse öğrenir ewde kendin yaparsın
canım bu konuda bilgin warsa banada yardımcı oalbilir misn benzer bi konuda http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...arim-kumral-oldu-kizlarr-yardimmresimlii.html tşkederm şimdidenoreal' le loreal değilll :))))
canım önce lorealle yani röfle boyası olarak açıklayayım kuaföre gidip kızılı akıttıracaksın ama dikkat yanmasın kuaförünü iyi seçmelisinnn! turuncu rengini alacak. onun üstüne açık kestane boyarsan ki bu açık kestane dediğim iyi bir boyadan olmalı indola veya igora tavsiye edebilirim kesinlikle akma yapmazz... kuaföre boyat yani ancak kuaförde bulabilirsin yada int. ten sipariş verebilirsin... sonra 2 hafta sonra biraz daha açık renge boya orta kumral gibi ama küllü renkler tercih etme. sonra 2 hafta sonra sarı boyaya bilirsin. Tabii ki BU ÖNEMLİ platin sarısı gibi bir sarı olamaz SAKIN deneme koyuca bir sarı yani... saç konusunda başarılar. Kuaför'S
benim saçlarım da kızıldı kuaförde orialle karamele kadar açtı bide üztüne sarı balyaj yaptı tabi baya yandı saçlarım. kestirdim. sonra ben kendim koleston 11.1 gibi renklere boyadım en son palette açık paptya boyadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?