Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıldan-Sarıya???

venuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
8
0
36
İstanbul
Bayanlar saçlarımı sarının üzerine küllü kumral boyamıştım yavaştan akıyodu hatta biraz arılar çıkmıştı ki delilik yapıp kızıla boyadım(sonbahar kızılı). 1kere boyadım yani oda akıyo şimdi ve bbidaha kızıla boyamicam en eskiye sarıya dönmek istiyorum.
Sorum şu; kızılın üstüne açıcı boyayıp istediğim renge mi boyamalıyım
yoksa küllü kumral yapıp(2 kere falan) onu oturttuktan snra mı sarıya dönmeliyim?

saçlarım ince telli ve elimde kalsınlar istemiyorum zaten zor uzuyo oriel le hiç açmadım sarı olduğum zamanda bile boyayla açtım hep. bide turuncu saçı hiç sevmiyorum ben küllü sarılar tercihim akınca turunculaşıp,kızıllaşsın istemiyorum.

~~YardıM LütfeN~~

Canım benımki de kestane kızıl dı akmıştı baya ama bende sarıya donmek istiyordum çok açık küllü sarı yaptım ama değişen birşey olmadı uzerine iki defa açıcı uyguladım açtım onun üzerine 3 defa çok açık küllü sarı boyadım ama şuan ancak karameldeyim yani çok kolay değil açıcı olmadan çok zor boya boyayı açmıyor eğer guvendiğin bir kuaför varsa ona git benım kuafor fobim var o yuzden gitmeyim kendim yaptım bu işlemleri.ama baya uğraştırıcı

benimde kuaför fobim var kendim boyicam yada kuzene falan boyatıcam ama açıcılardan tırsıyorum açıkçası

Ama açıcı olmadan donemezsin kızıldan sarıya yinede sen bilirsin ben açılmış saçı hala 3 defa açık küllü sarı boyamam ragmen karamel de kaldım boyalar açmıyor yani

ben direk sarı olsun demiorm ztn yani benm kendi saçlarım da kumraldı zamanla açtım önce açık kumral snra koyu sarı snra açık sarı yine öyle yapıcam da kumrala dönsem 2.boyamadan snra falan akınca yine kızıl çıkar mı diye korkuyorum yani küllü kumral kızılı tamamen kapatırmı 2. yada hatta 3. boyamadan snra

olabilir tabi :) ama çok koyu kahvelere boyarsam sarıya dönemem gibi geliyo sanırım denemeden öğrenemicem küllü kumral yapiim önce bi :)

ewet ewet eğer sarıya dönmeksde isteğin koyulara gitme bence. bende açık bi ton istedğimden we koyuları sewmediğimden açtırdım. şimdi bal köpüğüyle altın sarısı karışımına boyucam nası çıkcak hiç bilmiyorum

canım önce lorealle yani röfle boyası olarak açıklayayım kuaföre gidip kızılı akıttıracaksın ama dikkat yanmasın kuaförünü iyi seçmelisinnn! turuncu rengini alacak. onun üstüne açık kestane boyarsan ki bu açık kestane dediğim iyi bir boyadan olmalı indola veya igora tavsiye edebilirim kesinlikle akma yapmazz... kuaföre boyat yani ancak kuaförde bulabilirsin yada int. ten sipariş verebilirsin... sonra 2 hafta sonra biraz daha açık renge boya orta kumral gibi ama küllü renkler tercih etme. sonra 2 hafta sonra sarı boyaya bilirsin. Tabii ki BU ÖNEMLİ platin sarısı gibi bir sarı olamaz SAKIN deneme koyuca bir sarı yani... saç konusunda başarılar. Kuaför'S

ama ben kuaföre gitmek istemiyorum.bugüne kadar hiç kuaföre boyatmadım. ayrıca turunuculu renkleri sevmiyorum dore sarılar falan. sanırım açıcıyla istediğim rengi karıştırıo öyle boyicam bakalım tek korkum saçlarımın yanması:44:

bugün gidip en yakın kuaföre sordum oreal diyo ille de kumral tutmazmş kızılın üstüne

benim saçlarım da kızıldı kuaförde orialle karamele kadar açtı bide üztüne sarı balyaj yaptı tabi baya yandı saçlarım. kestirdim. sonra ben kendim koleston 11.1 gibi renklere boyadım en son palette açık paptya boyadım.

saçlarımı yakmadan kurtulamicam galiba kızıldan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…