Kızlar benim saç rengim böyle, ben bu renkten sarıya olmadı karamele dönmek istiyorum, kuaföre gittim bakır yapalım diye tutturdum ilk beğendim şimdi hevesim kaçtı. Bu yüzden kendim boyama kararı aldım ne yapmalıyım sizce?:2:
kızıl ah kızıl tonları baş belasıdır. akmak ve saç yeniden çıkana kadar bitmek bilmezler. senin yerinde olsaydım en açık sarının küllü(küllü boyalar kızılı kapatıyor) süne boyardım, arada tarçın bakır, bakır, dore vs... renk geçişleri olacak tabi, ve de bunları göğüslemek zorunda kalacaksın boyayı akıtmadan baya uzun bir süreç olur dört beş ay kadar en az o da. bence saçlarına iyice yoğun bakım yap, sonra kuafrde akıt boyayı...
Bugün garnier in en açık sarısını aldım ve saçımı boyadım. fakat sorunum saçlarmn önceki rengi sarıydı. diplerim geldikten sonra kızıla döndürdüm ilk boyattğmda tek renkti şimdi altında sarı olan yerler aktı yine sarı oldu ama dip kısmım kızılın akmışı koyu turuncu gibiydi:) bende saçımın sadece diplerini açık sarıyla boyadım ve şimdi oralar açık turuncu fena da durmuo:/ denemeye devam:)