Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıldan nasıl kurtulurum??

okyanus85

Her nasip vaktine esirdir...
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.843
250
163
Kızlar saçimi loreal 6.30 badem kahveye boyadım kızıl oldu şimdi hangi renge boyarsam doal koyu bi renk elde ederim sacimin kendi rengi koyu kestaneydi sonra açik kestaneye boyadim iki kez ve son olarak badem kahveye ve şu an kızıl oldu güneşte dahada bi kızıl oluyor ve ben hiç sevmiyorum kızılı
Birde boyayali daha 10-15 gün oldu kaç gün sonra bouasam saçim zarar görmez? Ve birde boya markasi önerirseniz sevinirim loreal in bi çok rengini denedim hep kizil oldu

kızıldan kurtulman biraz zor boyadığın boyaların içinde hep kızıl var küllü kumral kızıllığı kırar ama elde ettiğin renk biraz garip olur profesyonel yardım alman şart

kızıldan kurtulman biraz zor boyadığın boyaların içinde hep kızıl var küllü kumral kızıllığı kırar ama elde ettiğin renk biraz garip olur profesyonel yardım alman şart

Maddi açıdan kuaföre gidemiyorum malesef 6.0 koyu kumrala boyasam olmazmı acaba??

Maddi açıdan kuaföre gidemiyorum malesef 6.0 koyu kumrala boyasam olmazmı acaba??

onun içindede kızıl var yaklaşık 10 yıldır saçlarım hep kızıl ve tonları siyaha boyadım altında kızıl cıktı küllü kızılı kırıyor sadece

onun içindede kızıl var yaklaşık 10 yıldır saçlarım hep kızıl ve tonları siyaha boyadım altında kızıl cıktı küllü kızılı kırıyor sadece

Oofff nasil kutlucam ben ya...
Kullu kizil iyice kizil yapmasin. Şansa deyip koyu kahve yada koyu kesteneyemi bouasam acaba biraz koyultup altindan kendi saçimin çikmasini bekliycem artik bu bir yilimi alir ama yapacak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…