• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıldan nasıl kurtulurum arkadaslar....

sympatic

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2012
14
0
16
Bursa
saclarımı aşk alevıne boyadım 2 yıldır kullanıyorum artık yeter dedım 2 aydırda boyamıyorum ve su an esımde sarı renk olmasını ıstıyor orıelle actrcam arkadaslar sızce nasıl olur görüşlerinizi bekliyorum...

kızılın üstüne sarı olmaz altına ne boyarsan boya olmaz kınalı kınalı turuncu turuncu olur beklıyceksın sacın uzayacak kızıllar kesılıp atılacak yenı sacına yaptıracaksın.........

ama o kadar beklemek istemyrm gercekten cok sıkıldım orıelle actırsam saclarım çok mu yıpranır ondan endişeliyim pazar gunu için randevu aldım kuaförumden bakalım inş kotu olmaz :((((

Kızıldan orielle açtırarak kurtulmak gibi bir hataya kesinlikle düşmeyiniz..tabii saçlarınızın yoluk yoluk,sert ve yıpranmış olmasını istemiyorsanız...
kendi doğal renginize dönüş yapın ve kızıl renkten saçınızı kestirerek kurtulun ve sarı renge bu şekilde dönüş yapın..

Haa birde aklı başında iyi bir kuaför zaten saçı açmaya çokta yanaşmayacaktır..kahve tonlarını deneyebilirsiniz

saclarımı aşk alevıne boyadım 2 yıldır kullanıyorum artık yeter dedım 2 aydırda boyamıyorum ve su an esımde sarı renk olmasını ıstıyor orıelle actrcam arkadaslar sızce nasıl olur görüşlerinizi bekliyorum...

benimde saçlarım yaklaşık 8 yıldır kırmızı kızıl ben 2 ayda kurtuldum diyebilirim hemde kendi kendime...
saçımı iki kez 20 gün arayla koleston tericota kahve ile boyadım..sonuç kızıllar kapandı.sadece güneş vurdukça biraz belli oluyor.ama sonuç çok başarılı.birkez daha boyarsam %100 sonuç almış olucam.

kızlar sonunda cesaret ettım ve sarı yaptım saclarımı inanılmaz sekılde degıstı bıtkısel orıel kullandk ve saclarımda hıc turunculuk kalmadı harıka oldu ve hıc yıpranmadı uzerıne bal kumral kullandık uçları sarı oldu çooook mutluyum :)))))))))))))))

Back