.kızlar lütfen birileri bana yardım etsin. saçlarım kızıldı. geçen yaz açtım evde ve kızıldan kurtuldum tabi saçlarım yandı.çok açık turuncu oldu saçlarım. turunculuk gitsin die syoss fındık kahveye boyadım saçlarım çok güzel oldu zeminde açıldığı için tam boyanın üstünde ki renk tuttu. kzıllıktan turunculuktan eser kalmadı taaa kii dip boyam baya çıkana kadar. sonra voila cappucino ya boyadım. ama boyayı aldığımda üstünediki renk çok açık bi kumraldı bende ona aldandım aldım. saçlarımı boyayıp bi yıkadım diplerim kendi saç rengim acık turuncu boyalı yerler bildiğin kızıl olmuş.delirdiiim resmen zaten kızıldan kurtulcam die saçlarımdan oluyodum. yine başa sardım sonra hemen giitim yine syoss fındık kahve aldım rengi koyulaşşın turunculk kızıllık belli olmasın die birazcık olsun kapandı ama yinede vardı. saçlarımı geçtiğmz kurban bayramından beri boyamıyorum sürekli bakım yaptım yapıyorumda. saçlarım şimdi saçma sapan bi renk oldu diplerim geldi yarıya kadar. ortaları turuncu uçları kızıl kaldı böle saçlarım.lütfen bana yardım edin şu kızıldan turuncudan kurtulmam için. saçlarıma asla açıcı sürmem daha töbe zaten zor toparladım.
şimdi kızlar 9.5 küllü sarıyla 8.6 açık kumaralı karışıtırıp boyasam hem kızıllıktan kurtulup hemde saç rengimi açabilirmiyim. syossun sitesinden baktım numaralara. 8 açık kumral..6 altın rengiymiş. yada sizlerin başka önerisi varsa yardım edin kızıldan kurtulup kendi saç rengime dönmek istiyrum. bu arada kendi saç rengim sarıya yakın bi kumral .bilgili olan arkadaşlar lütfen yardım ediiinn:84:
şimdi kızlar 9.5 küllü sarıyla 8.6 açık kumaralı karışıtırıp boyasam hem kızıllıktan kurtulup hemde saç rengimi açabilirmiyim. syossun sitesinden baktım numaralara. 8 açık kumral..6 altın rengiymiş. yada sizlerin başka önerisi varsa yardım edin kızıldan kurtulup kendi saç rengime dönmek istiyrum. bu arada kendi saç rengim sarıya yakın bi kumral .bilgili olan arkadaşlar lütfen yardım ediiinn:84: