• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıldan kurtulmak istiyodum kopkoyu oldum.. Yardım eder misinz

34mrv92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
22
0
36
İstanbul
mrb..
çilek pembesiyle kendim boyadım rahatsız oldum 2 gn sonra kahverengine boyadım. baktım saçlarımda sarı kahverengi kırmızı pembe herşeyden var boyattırdım. şuan tek rengim ama kızıllıklar kapanmadı hala. saçımı neva color 5 ve 4 ü karıştırıp boyadı ve koyu bi renk oldum. saçımı en açık tona getirmem için neye boyamam gerekiyo?
oreal kullanmak istemiyorum ama boya veya doğal olarak ne önerirsiniz?

saçını akıt iyice koyuluğu gitsin açık olmasını istiyorsan kızılmış madem küllü kumralla yavaş yavaş yani kademeli olarak döndürebilirsin

saçını akıt iyice koyuluğu gitsin açık olmasını istiyorsan kızılmış madem küllü kumralla yavaş yavaş yani kademeli olarak döndürebilirsin

akıtırsam alttaki kızıllık daha çok çıkmazmı ortaya yeniden? kademeli derken bi kaç sefer mi boyamam gerekicek

evet çıkacak ama boyanın tutması için akıtman gerek bir kaç sefer küllü ile boyadığında giderebilirsin ancak