• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıldan kurtulmak için ne yapmam gerekiyor?

miyase__

VivaLaFieasta
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
471
35
73
Çanakkale
arkadaşlar merhaba.ben siteye yeni dahil oldum, kızıl saçtan dönebilmek için bir sürü şey okudum. öncelikle şunu belirteyim, 2 sene kadar kızıl kullandım daha sonra kızıldan sıkılıp dönebilmek siyah ve mavi siyah boyadım fakat kızıllar kapanmadı son 6 aydır boyamadım aksın diye. son birkaç haftadır sitede küllü renklerin kapattığını okudum. bugün küllü kumrala boyadım fakat hiçbir değişiklik yok :59:
nasıl kurtulcam ben bu renkten??

saçlarının şu anki rengi nasıl peki?? tahminimce siyah ve mavi siyahtan sonra bayaa koyulaşmıştır o yüzden 7.1 değişiklik yapmamıştır o koyulukta bir saça fotonu koyarsan daha iyi olur cnm...

Aslında tepeler tutmuş ama altlar tutmamış bende siyahtan kurtulmaya çalışıyorum ama 1 haftadır beyaz sabunla yıkıyorum baya aktı rengi kahverengileşmeye başladı 1 ay devam edicem biraz sertleşiyo ama krem kullanıyorumbakalım sonuç ne olucak eğer saçında boyanın tam tutmasını istiyosan herzaman saçındaki renkten daha koyu tonlar kullan

uçlar tutmuyo canım naptıysam olmadı siyah ve mavi siyahı bile tutmadı şaşırdım valla ya palette nin yoğun açıcısını deneyeceğim artık bakalım umarım olur. teşekkür ederim canım.

kızıldan kumrala dönmek için şu formülü biliyrm kuaförün söylediği;igora 6.60 30 volüme le boyanır daha sonraki boyada 6.1 20 volümle saç boyanır ancak bu şekilde saçı açmadan kumrala dönülebilinir!ancak saçı açmadan bu şekilde dönülürmüş:61:

kolay yöntemi var aradasım sac silicileri var. Koaförde sacını sildirtebilirsin eger pahalı dersen
satılıyor kit seklinde, Evde de kendin yapabilirsin. sürekli boyama daha da koyulasır
ya silici kullan ya açıcı. daha sonra küllü bi renge boya.
arkadasın bir çözümü olmus onuda deneyip bize anlatabilirsin :31:

Ben de bir ara kızıl renk kullandım , kızıldan dönmek için önce koyu kahveye boyamıştım ama hala aralarda kızıl vardı. Onun üstüne renk açıcı kullanıp, palette altın parıltılı toffe boyadım.Tabii bu işlemler 1-1,5 yıl içinde oldu, öyle hemen değil. En sonunda kızıllıklardan kurtulmuştum. :40:

keşke hiç küllü kumrala boyamadan gitseydim işin komiği kuzenim kuaför sakın bi işlem yapma gel buraya dediği halde üşengeçlikten gitmedim :D:D artık mecburum sanırım.

bu arada kızıl boyamayı düşünenlere tavsiye, sakın palettenin kızıllarını kullanmayın, çıkmıyor...

bende 2 yıl kızıl kullandıktan sonra kurtulmak için tek çare olan kuaföre gidip oryalle açtırdım saçlarımı açık karamel yaptırdım en basta uçlarda turunculuk vardı ama 2.boyada geçti ardndan birkez de kendim palette altın karamelile boyadım aktığında harika bir koyu sarı oldu daha sonra kuaföre gidip dipboya yaptırıp üstüne röfle yaptırdım.yani kızıldan röfleye döndüm ve tam 6 ay içinde oldu bunlar

Back