Yüzlerce yazı okudum araştırdım (kızıldan dönmek isteyenler bilir) yıllardır kızıl ve kırmızı tonlarına aşık biri olarak yaşadım ancak bir aydır çok sıkıldığımı bi değişiklik yapmak istediğimi sonra yine kızıl yaparım düşüncesiyle eşimi de kandırdım. Araştırdım kuaförlere danıştım ve çok zor uzun bi süreç olduğunu okudum duydum. Ancak kafama koydum mu bitmiştir o iş. Kısacık saçlarım yansa kestirebilecek yer yok :) yine de 24 saat içinde yaptım. Bunu da buraya yazıyorum ki kızıllara umut olayım. Tabi sorumluluk kabul etmiyorum iyice araştırın saçınızı tanıyın bu işe öyle kalkışın hanımlar :))
Bir kaç gün sonrada şu boyayı uyguladım gayet sarışın oldum. Diplerim bile çıktı atmayı unutmuşum düzenleyip ekledim şimdi. Bikaç ay dişimi sıkıp boyamadan uzatıcam sonra güzel bir kesim ve beyaz uçlu ombreler hayal ediyorum inşallaahhhh✌
Bir kaç gün sonrada şu boyayı uyguladım gayet sarışın oldum. Diplerim bile çıktı atmayı unutmuşum düzenleyip ekledim şimdi. Bikaç ay dişimi sıkıp boyamadan uzatıcam sonra güzel bir kesim ve beyaz uçlu ombreler hayal ediyorum inşallaahhhh✌
Eklentiler
Son düzenleme: