Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıldan küllü sarıya döndüm mutluyum:)

bag1808

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
44
19
Yüzlerce yazı okudum araştırdım (kızıldan dönmek isteyenler bilir) yıllardır kızıl ve kırmızı tonlarına aşık biri olarak yaşadım ancak bir aydır çok sıkıldığımı bi değişiklik yapmak istediğimi sonra yine kızıl yaparım düşüncesiyle eşimi de kandırdım. Araştırdım kuaförlere danıştım ve çok zor uzun bi süreç olduğunu okudum duydum. Ancak kafama koydum mu bitmiştir o iş. Kısacık saçlarım yansa kestirebilecek yer yok :) yine de 24 saat içinde yaptım. Bunu da buraya yazıyorum ki kızıllara umut olayım. Tabi sorumluluk kabul etmiyorum iyice araştırın saçınızı tanıyın bu işe öyle kalkışın hanımlar :))

Bir kaç gün sonrada şu boyayı uyguladım gayet sarışın oldum. Diplerim bile çıktı atmayı unutmuşum düzenleyip ekledim şimdi. Bikaç ay dişimi sıkıp boyamadan uzatıcam sonra güzel bir kesim ve beyaz uçlu ombreler hayal ediyorum inşallaahhhh❤️❤️

Eklentiler

• CB967009-A8CD-446D-AF57-9E5E99E2CD1A.jpg
    CB967009-A8CD-446D-AF57-9E5E99E2CD1A.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 2.895
  • 83316A97-D5E5-40C8-BBC6-AB313F32F6CA.jpg
    83316A97-D5E5-40C8-BBC6-AB313F32F6CA.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 3.236
Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Bir kutu açıcı alıp eve geldim tabi saçıma yetmedi yarısı açıldı. Sabah iki kutu daha alıp açtım sonra da koleston külli kumralla boyadım.
8.1' Mi ?bende küllüyü tuttursam da.dipler gelene kadar herşey güzel. Dipler gelince tutturamıyorum .

8.1' Mi ?bende küllüyü tuttursam da.dipler gelene kadar herşey güzel. Dipler gelince tutturamıyorum .
7.1 benimki. Onun içinde diplerinize uygulama yapıp bekletip daha sonra tarakla uçlara doğru yayıp bir sürede öyle bekletmenizi önerebilirim. Tabi dip tonunuzu ne kadar açar bilemiyorum. Kızıl da profesyonel küllü de yeniyim sonuçta :)

Harikasın!..
Kizildan dönmek o kadar zor ki..
Bir de kendin yapmışsın tebrik ediyorum.
Ve küllü tonu da çok güzel olmuş yakışmış..

Ben daha önce kızıl yaptım, kendi rengine dönüşüm zor oldu.
Bi de doğal saç rengim kavrengiydi yani. Kızıl yansımalar oldu. Tam akitamadim demek kızıl rengi.

7.1 Çok koyu sanıyordum ben,sonuç harika yalnız gerçekten :) benim hatam sanırım diplere yüksek oksidasyon uygulamak. Çünkü havuç oluyorum :KK70: ama düşük uygularsam da açmaz. Çünkü kendi saçım kestane kahve öyle bişi

Harikasın!..
Kizildan dönmek o kadar zor ki..
Bir de kendin yapmışsın tebrik ediyorum.
Ve küllü tonu da çok güzel olmuş yakışmış..

Ben daha önce kızıl yaptım, dönüşüm zor oldu.
Bi de doğal saç rengim kavrengiydi yani. Kızıl yansımalar oldu. Tam akitamadim rengi.
Çok teşekkür ederim :). Bende baya akıtıp sonra yapacaktım beyaz sabun fln almıştım. Ancak önümüz bayram bayramda akmış saçla olmak istemedim kızıla boyasam da bir ay daha beklemek istemedim bi cesaret boyadım. Kızıl yansımalar şu an yok küllü boya baya kapattı ancak bi kaç yıkamaya çıkacaktır eminim sonra tekrar küllü yavaştan sarıya geçeceğim sanırım hiç ortam yok benim ya.

7.1 Çok koyu sanıyordum ben,sonuç harika yalnız gerçekten :) benim hatam sanırım diplere yüksek oksidasyon uygulamak. Çünkü havuç oluyorum :KK70: ama düşük uygularsam da açmaz. Çünkü kendi saçım kestane kahve öyle bişi
Evet baştan uca aynı olmaz düşük oksidanla ama dediğim gibi tarakla uygularsanız çok aşağılara inmeden ombre gibi durabilir. Turunculuktan iyi bemce hem sürekli yıpratmamış olursunuz yeni çıkmış sağlıklı saçınızı :)

Evet baştan uca aynı olmaz düşük oksidanla ama dediğim gibi tarakla uygularsanız çok aşağılara inmeden ombre gibi durabilir. Turunculuktan iyi bemce hem sürekli yıpratmamış olursunuz yeni çıkmış sağlıklı saçınızı :)
Tsk ederim deneyeyim :) son soru,sizin Koleston Perfect serisi mi ? Normal Koleston mu ?

Çoooook güzel olmuş.Hiç evde yapılmış gibi değil.Kuaför o renkten çevirip böyle güzel yapamaz.Helal olsun valla.

Çoooook güzel olmuş.Hiç evde yapılmış gibi değil.Kuaför o renkten çevirip böyle güzel yapamaz.Helal olsun valla.
Çok sağolun çok teşekkürler :) aşamalarını da çekmiştim aslında resim bırakıyorum. İlkten yetmemişti açıcı zaten bi hatayı orda yaptım bunada şükür :)

Eklentiler

• 7D47375C-CCDB-4EBE-B18E-D39D89D85DDC.jpg
    7D47375C-CCDB-4EBE-B18E-D39D89D85DDC.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 1.750
B bag1808 cok guzel olmus
Ben de kizili akitmak istiyorum :KK43:
1 kez boyadim kizila ama ..
Tek seferde kurtulabilir miyim acaba ?
Kullu acik kumrala dogru acmak istiyorum

Boyadan önceki renginiz neydi? Açıcı kullanıldı mı? Ve de şimdi ki tonu nedir? Çok soru sordum ama yardımcj olmak için

Estagfirullah :)
Orta kumraldi kendi ana sacim boya cok cok az on uclarda vardi ama sorunsuz dalgasiz acildi sacim demekki oralarda da kalmamis boyali sac kestirdigimden surekli
Hatta konu da actim orda resmim var dun az bir tutam sacta denedim , ama oryal orani civikti ve cok durmadi sadece deneme amacli yaptim :KK70:
Kirmizi oryal ile actim
Bayadirda oryal ile ask yasiyoruz denemedigim renk kalmadi :KK70:

X