• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıldan küllü kumrala gidiyorumm :))

dertlisezen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
2.317
11
156
Selam arkadaslar.Saclarım bu bahar kızıldı.Bırkac aydır boyamıyordum.Sıtedekı arkadaslar kullu kumralın kızılı kapatacagını soylemıstı.Onerılere dayanarak saclarımı boyatmaya gıdıyorum.Sonucu sıze bıldırırım :))) opuyorumnanaktan

hadi bakalım yaptırda bakalım bızde .bendede kızılıklar var gecmek bılmedı bı turlu bende yaptırsam bu kulluyu nassı olur acabaa?

Ben geldım kızlarr.Kuafore gıttım kullu kumral ıstıyorum dedım o da koyu kullu kumral yapalım ıstersen anca kapanır dedı.Kullu kumral ya da acık kullu kumral ıstersen acmak zorundayız o da orıyel ve yıpranmak demek dedı.Ben de tamam koyu kullu kumrala boyayalım dedım.Kızıllarım kapandı ama dusundugumden bıraz koyu oldu.Kuafor cok tuttuk sacında boyayı kızıllar kapanması ıcın ondan dedı.Yıkandıkca acılacak merak etme dedı.Iste fotolarım kızlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
[Ben geldım kızlarr.Kuafore gıttım kullu kumral ıstıyorum dedım o da koyu kullu kumral yapalım ıstersen anca kapanır dedı.Kullu kumral ya da acık kullu kumral ıstersen acmak zorundayız o da orıyel ve yıpranmak demek dedı.Ben de tamam koyu kullu kumrala boyayalım dedım.Kızıllarım kapandı ama dusundugumden bıraz koyu oldu.Kuafor cok tuttuk sacında boyayı kızıllar kapanması ıcın ondan dedı.Yıkandıkca acılacak merak etme dedı.Iste fotolarım kızlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
umarım olmustur.

Eklentiler

• $16092009(005).jpg
    $16092009(005).jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 548
  • $16092009.jpg
    $16092009.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 454
kapanmış tamamen güzel valla arkadaşım güle güle kullan yıkandıkça rengide biraz daha açılır zaten.

yer yer hafif kızıllıklar var ama ancak bu kadar olur zaten canım..kızıl bela bi renk..1 kez daha boyasan tamamdır bu iş..çok güzel olmuş, güle güle kullan

saolun canlarım ınsallah daha da ıyı olacak.Bıraz zaman gecsın sonra da kullu kumrala boyıcam kendı rengı hadı bakalım ınsalllah kaydirigubbakcemile2

Back