yaa bende geçen yıl saçımı boyadım kızıla. ilk kez boyadım doğal rengi kumraldı ve çok güzel tuttu. sonra çok sıkıldım kızıldan e kumrala geri donersem tutmayacağını biliyorum koyu kahveye boyadım ama iyice siyah gibi oldu. şu anda bu renk. geçen gün terracota diye bi renk aldım böyle açık kestaneden biraz daha açık. hiç tutmadı mecbur üstüne koyu kahve yaptım ve saçımı ardarda boyayınca yıprandı haliyle şimdi sorum şu: ben böyle güzel bi kahve yada karamel yapmak istiyorum ama açıcı kullanmak mecbur mu? saçlarımın yanmasını istemiyorum..
Benim de saçımda kahverengi vardı,oreyalle açıp karamel boyadı.Eğer kendi saçın değilse kuaför de açıcı kullanıyor.Maalesef başka yolu yok.Açıcı şart,o da yıpratıyor.
Açık renk boyalar kullanma onlar açmaz.sadece ton farkı olur
Bi de garip bi renk çıkar ortaya.Hele yeni boyanmış saça boya hiç işlemiyo
evet dipleri tam istediğim gibi olmuştu ama uçlarda zerre etki etmedi :/ neyse biraz zaman geçsin de öyle boyatıyım bari. mecbur katlanıcam o zaman yanmasına
yaa benim sacımda koyu kestane.bence koyu sac sert bi ifade veriyor. artıkk bi degişiklikk istiyorumm. ortada enfeggg kahvelerr dolasıoo birininn koluna yapısıpp kacc numara die sorcamm sonunda. kuaförümde aralara balköpügünden 1_2 ton koyu atalımm dedii. nasıll dururr bilmiorum yaa gölgede demode mi oldu artık. tavsiyesiii olanannnnnn?????????