Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıldan karamele dönüş :(

sydmseyma

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
3
0
16
34
Kocaeli
merhabalar. ben 4 yıl önce saçlarımı mavi siyaha boyattım. 1 yıl kullanıp hevesimi aldıktan sonra kırmızı oryalle açtırıp kızıla boyattım. 3 yılda kızıl kullandıktan sonra şuan çok sıkılmış durumdayım. 2 kere kahve tonlarına boyadım saçlarımı ama maalesef hala kızılım. şuan saçlarım kızıl kahve gibi ama güneşe çıktığımda bariz kızıl görünüyor.kuaföre gidip 200 lira verip boyatmak yerine evde kendim halledip kurtulmak istiyorum. şimdiki saç rengimi ve istediğim rengi ekledim. lütfen yardım edin.

canım açıcısız olmaz gerçekten ya da uzamasını bekliyeceksin. çünkü bende kızıldan sıkılıp açık kumrala dönmek istemiştim bir türlü çıkmıyordu renk saçımdan en sonunda kuaföre gittim. bide arkadaşlar rengi akıtmak için beyaz sabun falan kullanıyorlar bi dene istersen.

dün artık niyeti bozup palette yoğun açıcı ile açtım saçlarımı. daha sonrada loreal 7.31 ve loreal 7.43 ü karıştırıp boyadım şuan bakır karamel gibi bir renk ama çok tatlı bir renk oldu :) 2 hafta sonra sadece 7.31 e boyayacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…