Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıldan kahveye

Grunge

*knee socks*
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
109
57
Merhaba arkadaşlar... Şuanda saçımda Sea color'ın Ateş kızılı saç rengi var. Çikolata kahveye boyamak istiyorum. Nasıl bir renk çıkar ortaya sizce?

Merhaba arkadaşlar... Şuanda saçımda Sea color'ın Ateş kızılı saç rengi var. Çikolata kahveye boyamak istiyorum. Nasıl bir renk çıkar ortaya sizce?
pek bir değişim olmaz bence çikolata kahvedede bildigim kadarıyla kızıllık var

kızıllığın kaybolmaması sorun değil ama kahve tonunda olsun istiyorum
çikolata kahve bana sorarsanız 3 no oluyor baya koyu simsiyah oluyor yani bir kahve gibi durmuyor bence. başka kahve tonları boyaybilirsiniz 5 nolu kahveler olabilir

teşekkür ederim cevabınız için. dün koyu karamel boya aldım Seacolor'ın. Sonuç beklediğimden iyi çıktı kızıllardan eser yok

burda bi kaç konuda okudugum kadarıyla bende cikolata kahvede kızıllık oldugunu zannettim .boyamaya korktum ama loral 6.35 cikolata kahve tonunu alıp boyadıgımda hicbişekilde kızıllık görmedim cokta cekici bir kahve cıktı ortaya....ama senn sacının altında kızıllık oldugu icin mutlaka ilk boyamada kızıl yansımalar olacaktır....benim sacım ombreydi kestane+sarı üstüne boyadım cikolata kahveyi.hic kızıllıık yansıma yok.alttaki renk önemli o yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…