Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıldan hangi renge? Çikolata kahvesi deneyimi olanlar?

8renkligokkusagi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
386
101
123
30
Bugüne kadar siyah, karamel, bakır ve kızıl renklerini denedim ve kullandım. En son aralığın ortalarında saçımı voila'nın sonbahar rüyasına boyadım içine çok azıcık da kızıl boya katarak. Ve 1 ay geçmesine rağmen boyadığımdan bu yana herkes sordu saçını mı boyadım ne zaman boyadım çok güzel olmuş bu hangi renk vs diye. Yani herkese tavsiye ederim sonbahar rüyası rengi cidden çok güzel çok şık duran Bi renk.

Şimdi asıl konu ben birkaç aydır kızıl kullandığım için sıkıldım ve değişiklik istiyorum. Karameli hem Kaş renginin koyu kalmasından dolayı hem de sadece kısa saçta yakıştığından dolayı istemiyorum pek. Siyahtan da dönmesi zor ve iddaalı sert Bi renk. Ve de doğal olmasını istiyorum, ondan dolayı da çikolata kahvesi düşündüm. Kızıldan çikolata kahvesine nasıl denebilirim, açma işlemi yapmama gerek var mı? Direk kızılın üstüne vursam tutmaz sanırım. Koyu ve güneşte kıpkırmızı parlayan Bi renk. Açma işlemi yapmak gerekir mi, çikolata kahvesi hangi markaların güzel oluyor? Bi de mesela saça açma işlemi yapıldıktan sonra kutudaki renk birebir tutuyor mu?

Kızıldan hangi renge dönmek daha kolay ya çok kararsızım. Çikolata kahvesine önerisi olan varsa deneyen varsa yazabilir mi lütfen

boyayı akıtman lazım canım.. sonrada cila ile taban yaparsın..sonra istediğin ton tutar diye düşünüyorum

Daha dun mavi siyahtan dondum Allahi var kuaforum hatta 3 kisi 5 saat ugrastilar olmadi surasini acalim burasini yapalim hala tuhaf renkler var profesyonel olmayan biri anlamiyo Allahtan bence kuaforsuz hic kalkisma ya ben korktum ve yiprandi saclarim bidaha siyaha tovbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…