Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıldan dönmeye calışınca yanan tuhaf renkli saclarıma bi çare!

mycat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
402
217
63
34
İzmir
Kızlar saclarımı acıcı yaktı turuncu bir renk oldu sonra üzerine aralıklarla 3 defa küllü sarı boyadım.birazcık kapattı turuncculuğu ama renk cok tuhaf oldu .koyu kızıl canlı parlak rengim cok güzeldi oysaki..cok cansız ve tuhaf bir hale dönüştü şimdi.çıtır çıtır kırılıyorlar vok kötü cok inceldi.ne yapayım sacımı daha fazla acamam zaten ne halde ..mecburen koyu renge mi boyayayım.tekrar kızıla mı yoksa kahve tonuna mı boyayım.hiç boyamasam rengi cok fena koyu turuncu yer yer acık turuncu..( keratin bakım okudum iyi geliyormuş yanık saca onu yaptırayım..bu arada hiç kestirmeyi düşünmüyorum .kısa yakışmıyor.. Yar bana bi care

argan yağı kullan.

renk akıtırken yanmalar olmazsa olmazıdır işin..

hersekılde yanmış sacın,suankı turuncu olan renge neyı boyasan tutar..

ıstedıgını sec ve boya..

renk akıtırken yanmalar olmazsa olmazıdır işin..

hersekılde yanmış sacın,suankı turuncu olan renge neyı boyasan tutar..

ıstedıgını sec ve boya..

Acık renk istiyorum ama boyadım tutmuyor.koyu renge mi boyamalıyım

argan yağı kullan.

Arkadasım fastan geldi argan yağının memleketinden yani cok az almış 60 tl ya.orda bile cok pahalı diyor türkiyede 20 tl falan acıkcası gercek olduğunu düşünmüyorum .sizin kullandığınız bir marka varsa önerebileceğiniz iyi olur :)

benim saçımdada olmuştu benim yeşil olmuştu küllü boyamıştım ve yakmıştım inceldi kırıldı... kuoföre gitmek zorunda kaldım en sonunda o koyu karamel yaptı bende kendi yaptığım yağı kullanıyom ayrıca morfose nin keratinli saç bakım serumunu kullanıyom valla saçlarım çok parlak ve çok güzel oldu tavsiye ederim...

bende yeni ögrendim argan yagını kuaförden henüz kullanmadım ben saç dökülmesi için ervamatin kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…