Merhaba.ben beş yıl kızıl kullandım kolesten kor ateşi kızılı. Daha sonra fikir değiştirdim koleston koyu kumral denedim İki boyamada kapatır diye düşündüm fakat kapatmadi. Bir daha kizila döndüm. Kızıl rengini kapatmak istiyorsan tek çözüm actirmak haricinde siyaha boyamak. Yoksa çok zorArkadaslar kimse bir sey yazmamis, lutfen yardimci olunn.
Yeni fikrim, dipten gelen saclari gecici kizil sac boyasiyla sacim uzayana kadar boyamak? Bu gider mi boyle yillarca acaba??
koyu kumraldan uzak durun derim. Siyah tuttu benim ustelik kuafor yapti. Aci kumrala boyayin isterseniz. Kizildan donus zor ama siyah da beter unutmayin.Kizlar yillardir saclarim kizil(6.64 e boyuyordum ama cok soluk suan epey akti acildi 8.40 gibi falan olmustur heralde) Ama artik renk solmasi dip boyasi derken cok yoruldum.
Yillarca 2-3 kuaforden "millet senin sac rengini burada boyayla tutturmak icin milyar veriyor" gibi seyler duydum, bir kuafor dogal sac rengim cok guzel oldugu icin boyamayi reddetmisti. Ama genclik iste kiymetini bilmedim.
Simdi 5-10 tel beyazim olmasina ragmen umrumda degil en son 16 yasimda gordugum orjinal sacima donmek istiyorum. Rengi tam olarak acik küllü kumral. Cok cok hafif gri-sari bir yansimasi var.
Tecrubeli dostlar yardimci olursa, kizildan kurtulup acik kullu kumrala nasil gecebilirim? Ne yapmaliyim,ne kadar zaman alir.
Saclarim upuzun. Kestire kestire dipten gelmesini beklerken 2 sene kadar peruk mu kullansam diye dusundum. Cunku sacim cok narin, asla acici falan surmem ASLA.
Oneriniz nedir, sanirim bu 6-7 numaralari tonlardan acik kullu kumrala gecis yapamam oyle boyayip. Koyu kullu kumral boyasam,hic degilse yakin bi renk olsa ise yarar mi? Kizil yillarca kusacak ama alttan biliyorum...o yuzden peruk fikrine cok sicagim acikcasi.
merhaba,
Bence açtırın kuaförde . İstemiyorum demişsiniz ama başka türlü çok zor. AÇtırdıktan sonra koyu kumrala boyayın bir kere.
daha sonra hiç boyamayın o sekilde beklemek daha iyi olur. Turuncu çünkü şuan şaçınız ve zamanla dipten kendi saçınız gelince daha kötü bir görüntü oluşturacak.
Light cola ile yıkayın, boyayı çok güzel akıtır.Kizlar yillardir saclarim kizil(6.64 e boyuyordum ama cok soluk suan epey akti acildi 8.40 gibi falan olmustur heralde) Ama artik renk solmasi dip boyasi derken cok yoruldum.
Yillarca 2-3 kuaforden "millet senin sac rengini burada boyayla tutturmak icin milyar veriyor" gibi seyler duydum, bir kuafor dogal sac rengim cok guzel oldugu icin boyamayi reddetmisti. Ama genclik iste kiymetini bilmedim.
Simdi 5-10 tel beyazim olmasina ragmen umrumda degil en son 16 yasimda gordugum orjinal sacima donmek istiyorum. Rengi tam olarak acik küllü kumral. Cok cok hafif gri-sari bir yansimasi var.
Tecrubeli dostlar yardimci olursa, kizildan kurtulup acik kullu kumrala nasil gecebilirim? Ne yapmaliyim,ne kadar zaman alir.
Saclarim upuzun. Kestire kestire dipten gelmesini beklerken 2 sene kadar peruk mu kullansam diye dusundum. Cunku sacim cok narin, asla acici falan surmem ASLA.
Oneriniz nedir, sanirim bu 6-7 numaralari tonlardan acik kullu kumrala gecis yapamam oyle boyayip. Koyu kullu kumral boyasam,hic degilse yakin bi renk olsa ise yarar mi? Kizil yillarca kusacak ama alttan biliyorum...o yuzden peruk fikrine cok sicagim acikcasi.
Canim naptin son durum ne?cok tesekkur ederim yanitlariniza kizlar.
ben bu misyonu galiba hepimiz icin edinicem. gunlerdir arastiriyorum nasil kurtulurum diye. Amacim HIC BOYAMADAN kizili olabildigince akitip sonra 2 yil icinde(hesaplarim bu yonde oldu) kestirerek kurtulmak. SON KIRINTISI DA GIDINCE PARTI VERICEM EVDE; COK CIDDIYIM(delirdim biraz)
Bu akitma islemine daha kendimi cesaretlendirmeye calisiyorum. bu haftasonu baslayacagim, fotograflarla da buraya atacagim.
1.Ben "revox at kuyrugu sampuani" kullaniyorum. (bu sampuanda oksijenli su var, sanirim o zaten kizilimi iyice acti boyle masum soluk bir turuncuya cevirdi, cok soluk. Ama aralarda cirt cirt kirmiziliklar duruyo tabi.)
2.haftasonu once bi kepek onleyici sampuanla yikayacagim. bi sure arada yikayip sabir duasi.
3.baktim hala duzelmiyor, sampuanima 2 damla mavi gida boyasi,1 damla yesil gida boyasi.
Bu sureclerin hepsini fotograflayip sizle paylasacagim.
Canim benim son konuma bakar misin fotolu? Yeni actim lutfenYeni görüyorum konuyu ama yine de yazayım.
Sarının üzerine 6.55 kızıl boyadım.
Sıkılınca koyu kumral, yarım kutu gri, yarım kutu kadar mavi boyayı karıştırdım.
Kızıldan eser kalmadı.
Benim kendi rengim koyu kumral dibim bayağı çıktı belli olmuyor kızıl yansıma vs olmadı.