• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızılay Şube Başkanı çocukları bu yolla tuzağa düşürmüş

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333
http://www.haberturk.com/gundem/hab...be-baskani-cocuklari-bu-yolla-tuzaga-dusurmus
Kızılay Şube Başkanı çocukları bu yolla tuzağa düşürmüş

Bir dönem çocuk yuvası müdürlüğü yapan zanlının Kızılay’a ait bilgisayardan “Kasım Karatan” adına sahte Facebook hesabı açtığı öğrenildi
1181700_620x410.jpg

• Paylaş
Enis YILDIRIM / GAZETE HABERTÜRK

Rize’de 2 çocuğa yönelik cinsel istismar ve taciz suçlamasıyla tutuklanan Kızılay Şube Başkanı M.N.G., can güvenliği nedeniyle Trabzon Bahçecik F Tipi Cezaevi’ne nakledildi. Soruşturmanın ayrıntıları da ortaya çıktı. Bir dönem çocuk yuvası müdürlüğü yapan zanlının Kızılay’a ait bilgisayardan “Kasım Karatan” adına sahte Facebook hesabı açtığı öğrenildi. M.N.G.’nin çocuklarla bu hesap üzerinden arkadaşlık kurmaya çalıştığı ve WhatsApp üzerinden mesajlaştığı, çocukları yardım toplama merkezine çağırarak, soyunmalarını istediği ileri sürüldü.

Off kim bilir çalışırken neler yaptı çocuklara :KK43:

Hapiste de Ona giydirirler muhtemelen.Tasvip etmesemde bu tür mahkumları diğer mahkumların kullandığını duymuştum.

Şimdi bu adam kılıklıya ne denir ki? Edep haya sahibi olsaydı zaten haberlere konu olmaz, bir suçun zanlısı haline gelmezdi.

Böyle haberler çıkınca ve biz tepki gösterince Avrupa'da da var, neden kendi insanınıza sövüyorsunuz diyorlar ya, mevzu öyle değil.

Sözüm ona biz millet olarak belli örf ve ananelerle yetiştirildik, sözüm ona değer yargılarımız var, sözüm ona bizde çoluk çocuğa, sübyana, hatta hatta karşı cinse şöyle göz ucuyla bile bakmak ayıp günah.

Biz tüm bu sözüm onaları yıkıp geçmişsek, ama falanca ülkede de böyleee demenin manası yok.
Falanca ülkeden gelip dejenere etmediler bizi, hamurumuza birşeyler oldu, ki karşımda duran fotoğraftaki kişi bayağı kelli felli biri, dünkü çocuk değil ki ah bu Avrupa sevdalılığı, ah bu diziler mahvetti diyelim.
40-50-60 yaşındaki adamlar yapıyor bu sapkınlıkları. Oradan buradan girdim konuya ama çocuklar söz konusu olunca hakim olamıyorum kendime:KK14:

Şeytan neler diyor da git başımdan diyorum:KK62:

Epey sapıkça suçları ortaya çıkmasına rağmen uzun müddet korunmuş ve ceza almamış ,adalet sistemide kokuşmuş demek

Hakikaten karatanmışsın, kaç çocuğun hayatını kararttın.

Allah belasını versin senin gibilerin ,pis sapıklardan hiç bir yerde kurtuluş yok

İnsanların durumlarını kullanmak, acizliğinden çocukluğundan yalnızlığından yararlanmak, pisliğini yapacak fırsat bulunca hemen harekete geçmek..

Çok acı

alacan eline bir yaş sopa ,ağzını,burnunu öyle bir dağıtacanki ,öyle bir dağıtancanki..hem o hapse girecek hemde bir daha niyetlendiğinde o yediği sopalar gelecek aklınaaa..:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Back