Saç Rengi ve Saç Boyama kızıla karar verdim kıpkızıl istiyorum

ilkyaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
116
Yer
Aydın
kızlar kimse yardım etmiyo sacımı kıpkızıl yapacak boya önern nolur ya gece gündüz belşrgin kızıl istiyorum bakır kor kızılı nası veya acık kor kızılı

Eklentiler

• $gg.JPG
    $gg.JPG
    79,3 KB · Görüntüleme: 105
  • $aaaylin1om8.jpg
    $aaaylin1om8.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 88
  • $wenn5096887__oPt.jpg
    $wenn5096887__oPt.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 73
Arkadaşım bu renklere yakın boyattı kuaföre canım...Kataloktaki renklerin aynısını yapıyorlar...Bence kuaföre boyat

koleston 0/45. ama koydugun resimler kızıldan çok bakır

arkadaşım bence bakır kızılı değil de diğer kızıllara bir baksan koyu kızıl da sana çok yakışır

peki koyu syah kızıla boyaysam diyorum ne dersiniz üstelik aktıgında tam istediğim renk oluyor

benim bi dönemler kullandığım renkti bakır gittim salak gibi sarı yptım şimdiyse dönemiyorum bakıra hemen akıyor,ben o dönemlerde selective altın mix tonunu kullanıyordum selectivi pek kimse kaliteli bulmaz ama istediğim renk oluyordu bence sen kuaför malz.satan bi dükkana git canım kataloklarında mix.tonlar mutlaka bulursun onlarla elde edersin saf bakır rengini ama kalıcılık dersen bu bakır işi zor 2 haftada atıyo rengi sıksık boya yapmalısın

bu mix tonlar ayrı ayrı mı amnlamadım bakırın tonlarımı yani ben saf bakır degil zaten su tonda koyu turuncu istiyorum acık resim koyablsem bilmiyorum

Eklentiler

• $gg.JPG
    $gg.JPG
    79,3 KB · Görüntüleme: 81
evet cnm zaten bu renklerde bi saç oluyodu benimkide ha sonradan akıyo o ayrı mesele..bu mix tonlar dediğim bikaç rengin karıştırılmasıyla elde edilen renkler mesela yoğun bakır,yoğun altın gibi kataloglarda görürsün ama market boyalarında bulamazsın malesef

Back