Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıla boyatmak istiyorum

cikolataliruj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
78
0
36
İstanbul
Saçlarım altın sarısı ama kızıla boyatmak istiyorum çabuk sıkılan birisiyim bi kaç ay kızıl rengi kullanmak istiyorum sonra tekrar sarıya dönmek istesem zor olur mu.Şimdiye kadar saçımı bi kaç. kez sarı tonlarına boyattım ama oriel kullanmadan.Rengi tuttu her seferinde.Şimdide canlı bi kızıl istiyorum.
Şu tonlarda bir kızıl tutturmam için ne yapmalıyım.Kendim boyamak istiyorum
http://imageshack.us/photo/my-images/707/tumblrlp38poxfrt1qf4ryd.png/

Son düzenleme:

bu ton çok çabuk akar ama yinede boyatmak istiyorsan saç açıcı boyalar var önce onla boya daha sonra bu tona boya ama saçın ne renk ince telliyse çok çabuk yıpranır

Canım renk çok güzel bayıldım özellikle beyaz tenlilere çok yakışıyor bu renk Saçlarına hiç dokunma bence çok sıkılan birisiyim 1-2 ay sonra sarıya dönmek isterim diyosun ama saçın o arada çok yıpranır bunu unutma

Kuaförede gitmek istemiyorum ya saçlarım belimi bile geçiyo baya uzun kuaför çok istiyo o yüzden kendm boyuyordum.jeans color alıp kendm boyasam olur mu ki acep:44:

bende istiyorum ama kızıl çok çabuk akıyor. bi ara kardeşim saç aralarına attırdı zamanla oyle bi oldu ki turuncu turuncu gezdi

Canım koleston aşk alevi yada kızıl büyünün içine kırmızı düzeltici boya karıştırıp öyle boyuyorsun tam olarak o renk olmasada ona yakın bir renk oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…