• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıla boyadığım saçımı akıttım sonuç karamel kahve nasıl mı??

Alalia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
64
2
96
Kızlar merhaba yazım biraz uzun oldu ama sabırla okuyacağınızdan eminim.Ümit ediyorum ki kızıl saçını akıtmak isteyen hanımlara yardımcı olurum;

Bir kaç gün öncesinde saçımı can sıkıntısında kızıla boyadım.Boyar boyamaz pişmanlıkta cabası:2: Kendi saç rengim koyu kahverengi.Üstüne başka boya ile boyayıp saçımı yıpratmak istemediğim için zaman geçmesini beklerken evde kendi kendime bakım yapayım dedim.Saçımdaki kızılın akacağından haberim bile yoktu bakımı yapmadan önce:34:

Bakım için hazırladığım malzemeler şunlar:
- 6 çorba kaşığı zeytinyağı(saçım çok uzun sırtımın ortasını geçiyor)
- 1 tatlı kaşığı badem yağı
- 1 tatlı kaşığı buğday yağı
- bir kaç damla gliserin
- bir kaç damla bebe yağı(johnson bebe yağı)
- 1 adet yumurta sarısı beyazı hep beraber

Bu malzemelerin hepsi zaten daha önce aldığım evde bulunan malzemelerdi.Karışımı hazırladım boya fırçası ile diplerine daha sonra saçımın tamamına ellerimle yoğurarak uyguladım:9:
Sonuçta bakım deyip 1.5 saat kafamda beklettim tabi bone taktım bu arada.Bu saatin sonunda banyoya girdim kafamı yıkamak için.Şampuan yerine marketten aldığım kükürtlü zeytin yağlı sabunu kullandım.İlk suyla saçımı akıtmaya başladığımda bir de ne göreyim saçımdan çamur gibi kızıl boya akmazmı:52:
Nasıl mutlu oldum anlatamam.En son saçımı normal şampuanlayıp uçlarına saç kremimi sürdüm.Kurutup rengine baktığımda gözlerime inanamadım saçlarım kahverengi karamel olmuş:52:

Son düzenleme:
Saçlarıma bakım yapayım derken ulaştığım sonucu sizlerle paylaşmak istedim.Hem bakım oldu hem kızılımdan kurtuldum.Umuyorum ki inşallah işinize yarar:16:

Kükürtlü zeytin yağı sabununun adı otacı doğal sabun bu arada

Son düzenleme:
Haftada 1 bu bakımı yapmaya karar verdim.Sizlerinde evde yapabileceğiniz basit bir saç bakımı aslında.Günlük işlerinizi yaparken kafanızda rahatça kalabilir canlar :))))

Son düzenleme:
Haftada 1 bu bakımı yapmaya karar verdim.Sizlerinde evde yapabileceğiniz basit bir saç bakımı aslında.Günlük işlerinizi yaparken kafanızda rahatça kalabilir canlar :))))

cnm bunu neden 1 ay once yapmadınkı :9: :9: kızıla boyattım 1 ay sonra sıkıldım ama elden bıseyy gelmedı :5: sonra kahveye boyatıp uzerıne paket attırdım acık renk olması ıcınnn.. :52: ama bı kosede tutacagım kızıl akıtmak ıcın , ve bakım yapabılırım bu kurle.. paylasımın ıcın saol cnm..

cnm bunu neden 1 ay once yapmadınkı :9: :9: kızıla boyattım 1 ay sonra sıkıldım ama elden bıseyy gelmedı :5: sonra kahveye boyatıp uzerıne paket attırdım acık renk olması ıcınnn.. :52: ama bı kosede tutacagım kızıl akıtmak ıcın , ve bakım yapabılırım bu kurle.. paylasımın ıcın saol cnm..

vallahi benime aklımın ucunan geçmezi canım inan kızılı akıtacağı.:52: Şimdi gün ışığına bir aha baktım valla akmış gitmiş.Çünkü işlemi ün akşam yapmıştım:10:

Koyu kahve rengıye boyadıysan akıtır canım denemekte fayda var en azından renk acıcılar gıbı kımyasal bı sey degıl.akıtmasada bakımını yapmıs olursun

Back