• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl tonundamı boyucam sarımı?karar veremiyorum yardım!

seclusion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
551
5
96
Sakarya
kızlar saçıma bikere olsun sarıya boyamak istiyorum..içimde kalacak yoksa çok hevesim var:)bu forumlarda gezerken bi arkadaşın saç rengini çok beğendim o renk bana yakışırmı sizce.. yoksa eskisi gibi kızıl tonlarına devammı edeyim. şuan saçım doğal renginde. boyamak istediğim rengi en sona koyuyorum..

resimler eklenmedi yaa off durun bidaha ekliyorum

Eklentiler

• $P1010378.jpg
    $P1010378.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 76
kahve tonları dusun bence yuzune daha cok gıder gıbıme geldii büyülü kahve gibi mesela kaydirigubbakcemile2

kahve tonları boyadım hep kızılımsı bir renk oluyo yaaa sütlü kahve falan olsa ii. karamel yaptım kızıla dönük oldu. hangi renk v e marka boya denicemide bilmiyorum.. offf

bencede kahve tonları gider ama içinde kalmasın sarıya boyat biraz kullan sonra kahveye dönersin

bnce sarı platin yap byaz tenli gbi duruyorsun yakışır..veya sarçların açık bir renkse küllü kumrak olmazda koyu kumral veyaz siyahsa açık küllü kumral dehşet olur

koleston koyu kahve saçları simssiyah yapıyor ilkte 3 ay sonra kahverengimsi oluyor ama hrika mesela ilk boyandığında cadı gbi olursun açılıyor yavaş yavaş yüzü bebksi gsteriyor mesela siz saçarınızı boyadınız sarıya veya başka renge çok kötü oldu direk koyu kahve yapın sevceğinze eminim..

beyaz oje saol cnm bak yine cesaret edemedim baktım baktım aynaya ani bi kararla bu gece saçıma kına yaktım.nie böle bi delilik yaptım bilmem. bi 6-7 yıl önce yakmıştım herkes bayılmıştı rengine. onlar geldi aklıma yine yaktım. bakim nasıl olcak sabah yıkıcam. kimse kızıl yap demedi hayret yaaa :)
bu kınadanda zor kurtulunuyo nie böle yaptım hala şaşıyorum kendime kafamda sarılı :) hehehehe

eğerr teninde uygunsa esnlkle sarıya boyamanı tavsiye edermm.. çnkü sarı her zaman bir numaradır!.. ((bnm saçm syah:)) tam sarı istemiosan kahven üstne sarı balyjlarda da olablr

öff bi baksanıza kınalı saçlarıma yaa..beğenmesenizde artık geri dönüşü yok zaten neyse önemli değil uzun bi süre ben kına yakıcam bi 30 yaşıma gireyim öle sarı boyıcam :)))

kızlar nasıl olmuş yaa

baktım ben cnm sacların cok canlı ve parlak duruyor. bunun üserine sakın sarı yapma saclarım yanar cnm kına sactan kesılmedıkce cıkmas cunku. bence sen kına yakmaya devam et sacların hem saglıklı hemde parlak olur bence cok hos duruyor :))) ellerine saglık

Back