Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKızıl siyah saç rengi için yardım
aynisi banada olmustu canim saclarimi siyaha boyamistim ve siyah renginden kurtulana kadar resmen eziyet cektim!
öncelikle saclarini acman gerekir.. eger siyah boyayi daha yeni sacina vurduysan bu biraz daha zor olur.. yani saclarini cok yipratirsin.
en az iki kere saclarini acman gerekir'ki saclarin kizil boyayi alsin. :) ben ozamanlar kizila boyadigimda rihanna'nin sac rengine dönmüstüm.. kizil sac, cok hos ama cokda eziyetli bir sac rengi.. cok akiyor ve iki haftada bir sacinin boyasini tazelemen gerekir. eger saclarin suanda saglikliysa bence hic kizil'a boyayim deme.. cünki cok yipratiyor ve kiriyor saclari. benden sana tavsiye..
Saçlarımda siyah boya yok normalde saçım siyah ama şuan dibim geldi saçımda bakır rengi var yani sordum bugün açmaya gerek yok öyle de tutar dedi kadın mesela kor ateş kızılı düşünüyorum en koyu saçta bile canlı duruyor.