• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl Siyah Rengini Açma

svieridoroga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
84
0
36
İstanbul
Kızlar koyu kestane olan saçımı kızıl siyaha boyadım http://www.lorealparis.com.tr/sac-boyalari/renkler/recital-preference/36-kizil-siyah.aspx, baya koyu oldu ışıksız yerde siyah güneşte ise kızıllıklar var, ben daha açık bir renge geçmek istiyorum, Örneğin: 5 tonlarındaki kızıllara, bu ise 3.6. Şimdi sorum şu, bekleyip 2-3 ay sonra kuaförde açtırarak mı yaptırayım yoksa uzamasını beklemeden 3 hafta sonra bu renklerden birine mi boyayım? Ya da başka önerisi olan var mı, lütfeen yardım =((:59:

Siyaha boyatmak hiç istemiyorum saçım, koyu kestane gibi kendi saçım, ama şu an kızıl siyah boya var ve bir kere boyadım, kızıl boyarsam tutmaz diye korkuyorum. :59:

arkadaşmda boyamıştı bu renk ben sevmedm bu rengi neden bilmem oda sevmemşti gerçi açıcıyla açtı saçını ama çok açılmamıştı zatn hep siyah boyuyodu ondan olabilr kızıl olmştu açtığı halde sonra sonbahar kızılına boyadı tuttu öyle yapablrsin ama yıranır biraz saçların

Bende kutusundaki renge aldandım zaten:59: peki saçları ince tellimiydi? benimkiler baya incetelli hani çok yıpranır mı diye korkuyorum 2 ay falan bekleyip öyle açtırayım değil mi?:61:

canım bencede acele etme..bir iki ay geçsin..zaten bir kere boyamışsın..yıkadıkça akar o renk..kızıl tek boyamada tutmaz..hemen akar..

Back