• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl saçtan nasıl kurtulabilirim

zeynebada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
6.205
20
156
İstanbul
merhaba kızlar saçlarım kızıl renkte palettenin sonbahar kızılı ama bende resmen kıpkırmızı oldu renk niyeyse esmerimde sıkıldım kızıldan artık nasıl açabilirim saçıma zarar vermeden kahve tonları yapmak ,istiyom yada ne renkler yakışır ben açıkcası rengini açmak istiyom çogu esmer arkadaşım kahve tonları ve açık kahveler kullanıyo çok yakışıyo

bi kozmetikçiye gitmiştim. ordaki boyadan anlayan bayanlardan biri saçtaki kızıllığı yok etmek için küllü kumral gibi küllü renkler kullanmamı söylemişti

çok fazla bilmiyorum benim saçımda karamele benziyordu
sadece arasında kızıllar vardı
tam kızıl nasıl olur bilemem

canim ben kizil siyahtan donmustum o zaman kizilligi alsin diye kullu renkler kullanildigini bilmiyodum koyu kahveye boyamistim casting in sonra akip da aralardan yine kizilliklar çikinca yine boyamistim bi kaç defa ole kahve ye boyadim sonra kurtuldum sonra da surekli rengini açmistim =)))

saol cnm bende artık kızıl istemiyom açmak istiyom rengini kızıl kullanmak zor oluyo sürekli akıyo boya yastıklara gına geldi çamaşır suyuna bastırmaktan

profesyonel kuafor malz satan magazalarda boyanin icine kizilligini alsin die satilan ekstra renkler var kucucuk tupler cok minik cesitli renklerde kirmizi mavi mor sari turuncu yesil seklinde onlari boyaya karistiriyorsunuz istediniz renk elde ediliyor yani amerikada boyle daha dogrusu bende kizil kahveden icine yesil koyarak kullu acik kahve ile donmustum ama dikkat edin sacin altindaki ton cok onemli cok kullu yaparsaniz bu sefer yeserir sac.. en iyi yol boya cikarici surmek

profesyonel kuafor malz satan magazalarda boyanin icine kizilligini alsin die satilan ekstra renkler var kucucuk tupler cok minik cesitli renklerde kirmizi mavi mor sari turuncu yesil seklinde onlari boyaya karistiriyorsunuz istediniz renk elde ediliyor yani amerikada boyle daha dogrusu bende kizil kahveden icine yesil koyarak kullu acik kahve ile donmustum ama dikkat edin sacin altindaki ton cok onemli cok kullu yaparsaniz bu sefer yeserir sac.. en iyi yol boya cikarici surmek

çok doğruu gerçekten
küllüler yeşilimsi olabiliyo ama endişeye gerek yok
bi iki yıkamada tam rengini alıyor

Valla, kızıl mı, offff :((( Bundan 2 sene önce 6 ay kadar saçımı kızıl kullandım. Birkere kızıl olunca durmadan boyamak gerekiyor, akıyor çünkü.. Vazgeçip başka renge dönünce de alttan fışkırıveriyor. Yaaa kızıldan sonra siyah yaptım kızıl gene alttan çıktı. Üstüne bakır üstüne sarı röfle yaptırdım kızıl gene çıktı. Kahveye döndüm gene çıktı.. Sürekli rengarenk oluyordu saçlarım. Dedim ya siyahla bile kurtulamadım. En sonunda saç uzaya uzaya, ben kestire kestire... ancak öyle kurtuldum. Eşim çok beğeniyordu kızılı ama bakımı çok dert. Akar, havluyu boyar, ıslak saçla gezemezsin, rengi gider, bir de her rengin altından fırlar... Amaaan, o kadar zor kurtuldum ki.. Şimdi kendi rengime koyu kahveye döndüm. Bir süre uğraşmıcam saçlarımla... Bana bir kuaför söylemişti, kızıldan kurtulmak istiyorsan önce onu kusturuyorlarmış... Ben istememiştim, üstüne boya demiştim, sonra da kurtulması dert oldu..

Back