• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl saçtan kurtulmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MaViPaTiKLeR

Ziyaretçi
kızlar saçımı lorealin kızıl büyüsüyle boyuyorum bikaç aydır ama sıkıldım kızıldan ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum...ne renk yapayım ve kızılın üzerine nasıl olacak:uhm:

kızıldan nasıl kurtulacağım....bana ne renk yakışır başka....şöleki gözlerim mavi tenim beyaz ama hafif sarımtrak bir beyaz....sarı daha doğrusu düz bir sarı yakışmıyor bana ölü gibi gösteriyor....ancak gölge yada röfle şeklinde olursa güzel duruyor ama önce kızılı atmam lazım varmı bir öneriniz?

aynı dertten bende yakınıyorum..saçlarım normalde koyu kahveydi esmerim..saçıma bayadır koleston un kızıl büyü süyle boyuyorum..şimdi tekrar koyu kahve ye boyamak istiyorum acaba tutarmı bu kızılları nasıl yok edebilirim..

arkadaşlar boya siliciler var fakat uzmana yaptırmanız lazım çünkü araştırdığım kadarıyla ürünü saçta fazla tutarsanız sildiği rengi geri getiriyor çok değişik bir şey bu arada ben de hint kınası açtırdım 5 kez açtılar ben de kızıl gibi bir şeyim ne renk olduğu da belirsiz ya

aynı dertten bende yakınıyorum..saçlarım normalde koyu kahveydi esmerim..saçıma bayadır koleston un kızıl büyü süyle boyuyorum..şimdi tekrar koyu kahve ye boyamak istiyorum acaba tutarmı bu kızılları nasıl yok edebilirim..

bende kızıl büyüyle boyuyorum saçımı....kızıldan kurtulmak için küllü boyamak gerekiyor diyorlar...CADIARZU

acaba çikolata kahvesi boyasam yada açık kahve nasıl olur??

kızlar fikirlerinizi söyleyin nolur:çok üzgünüm:

küllü boyayınca biraz alıyor kızıllığı. ben açıcıyla açtım koyu kızıl saçımı, turuncu gibi oldu, küllü kumral boyadım biraz aldı o kötü rengi. ama sanırım koyu bi küllü kumral boyamalıyım, kapatması için

Back