• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saçtan kumral saça geçiş yardımm lütfen :((

Yagmurunsesi_Elifim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
16
1
36
Merhaba arkadaşlar sizlere birşey danısmak istiyorum. Beni sacmalrım yaklasık 3 senedir kızıl hmde baya bi kuzıl boyamda 77)44 ama cok skkdm artk ve sacmn kumral olmasını istiyorum gecen gün boya aldım palettenin 7-1 küllü kumral birz dibimde gekdigi icin tutmadı tabi dipker kumral kendi sackarm da koyu kuzıl gibi bişi oldu şimdi napcm blmiyrm evde acıcı kullansam sacıma zarar verirmi cok korkuyorum biran evel bu görüntüdwn kurtulmam lazm tecrübeli arkadaslardn yardm rica editorum :(

Merhaba arkadaşlar sizlere birşey danısmak istiyorum. Beni sacmalrım yaklasık 3 senedir kızıl hmde baya bi kuzıl boyamda 77)44 ama cok skkdm artk ve sacmn kumral olmasını istiyorum gecen gün boya aldım palettenin 7-1 küllü kumral birz dibimde gekdigi icin tutmadı tabi dipker kumral kendi sackarm da koyu kuzıl gibi bişi oldu şimdi napcm blmiyrm evde acıcı kullansam sacıma zarar verirmi cok korkuyorum biran evel bu görüntüdwn kurtulmam lazm tecrübeli arkadaslardn yardm rica editorum :KK43:

Bende bi ara kırmızı yapmıştım sürekli haftada bir 8.1 kolestonla boyayarak çok kısa sürede kumrala döndüm.3kez falan boyamıştım. Küllü tonlar kızıllığı yok eder bunu unutma..umarım yardımcı olmuşumdur

Back