• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl saçlı arkadaşlar bakarmısınız

banueralp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2007
526
4
96
42
İstanbul
merhabalar saçlarımı yaklaşık 4 veya 5 keredir kızıla boyuyorum hemde kırmızı bi kızıl. 1 aydır boyamyorum. saçlarım omuzlarımda katlı. acaba saçlarını kızıla boyayıp sonra kuaförde röfle veya sarı tonlara dönenler nasıl oldu memnunmusunuz. kuaförüm yaparız dedi biraz kesmemiz gerekir ama olur dedi. siz neler yaşadınız. kuaförünüz 1 kerede istediğinz renge yakın rengi tutturdumu

1 kere de olması bence ımkansız .
kızıl dönulmesı zor bır sac ve koyu renkle duzelebılır ancak uzun zamandan berı kızıl saclıyım.

tam benlik bi konu olmuş:sinifsinif: 2004ten beri saçlarımı kızıla boyuyodum herkes çok beğeniyodu..resmen baya bi hayranı vardı saçlarımın tabi uzun ve düz olmasınında etkisi vardır zemuszemus neyse ben sıkılmaya başladım dedim kumral tonlarına fln döneyimkafamçokkarıştı burda küllü renklerin kızıllığı kapatcağını fln okudum denedim..tabi tek seferle kapanmıyo asla :1no2:temmuz ayının ortalarında boyamaya başladım küllü renklere.küllü kumral sonra küllü açık kumraldan sonra gittim saf gibi fındık kabuğu aldım boyadım saçımdaki kızıllıklar çoğaldı:umursamaz: sonra gittim tekrar küllü kumral fln boyadım bu sefer üstler açık kumral rengi oldu baya hoş bi renkti ama altlar kızıl kızıl parlıyodu:oklava: küllü açık sarı aldım hangi akla hizmet bilmem iice acayip oldu saçım kaydirigubbakcemile3 burda yine bişeyler okudum sonra deli cesareti gittim koleston açık kahve aldım siyah oldu saçlarım -tatlicadiarzu- 1 hafta fln kullandım öyle ii durmuştu aslında ama benim aklımda bal köpüğü fln olduğu için illa yapcam diye gittim bu sefer yoğun renk açıcı aldım dipler baya turuncu oldu ama açıldı yani saçım..öyle aşırı bi yıpranma fln da söz konusu değil yalnız herkesin saçı bir değilyerimseniben ondan sonra da 6 gün önce fln palettenin natural serisinden 8.0 bal köpüğüne boyadım tuttu tabi çok açık olmasa dazemuszemus yarın tekrar boyıcam renk iyice otursun diye..3 ayda 8 kez boya gördü saçlarım (biri açıcı olmak üzere) takıntım yüzünden :olmaz: baya bi roman gibi oldu ama umarım birilerinin işine yarar hihoyyyt ben bu bölümde okuduklarımdan çok şey öğrendim çünkükaydirigubbakcemile2 bu arada artık hayatta kızıl fln yapmam kimseye de tavsiye etmem ben çok uğraştım başkaları da uğraşmasın

biliyorum kızıldan zor dönüldügünü. sürekli gittigim ve güvendiğim kuaförüm döneriz dedi ama tabii kopar uçlar. onun içinde kestirmeyi göze aldım zaten. ben sadece 5 kere boyadım kızıla. ama lanet olsun birdaha boyarsam. bundan sonra sarışın kalmak istiyorum. kuaförüm yaparım diyo ama öle korkuyorumki kızlar sormayın. zaten kısa saçım kuş gibi kalırsam kocam valla boşar beniii:D

ben yaklaşık beş yıldır kızıl kullandım ve geçen sene saçlarımı kuaföre giderek tek seferde sarı yaptırdm.Hiçbir sorun olmadı benim için saçlarımda bi değişiklik olmadı ve kızıl renginden eser kalmadı.

ben de daha önce dönmüştüm.önce çikolata kahveye sonra koyu kumrala boyadım.sonra kuafore gttim.alt rengi acıp sarı röfle yaptı. ama simdi yne kızılım vazgecemiyorum ne yazıkkı bide bana sarıdan sa kızıl daha iyi gidiyo yani olabiliyo canım

saçların mahvolur benden demesı önce tamamen kumral veya açık kahve tonalrına dön bır sure saçın bu renge alışsı sonra üzerınden geçersın rofleyı ama hemen dııl

ben röfleli saçlardan sıkılp kızıl boyamıştım herkes de yakıştırmıştı üç yıl kullandım sonra yine röfleli halime döneyim dedim gittim bi kuaföre yaparız dedi bişey olmaz dedi bende inandım önce açtı turuncu gibi iğrenç bi renk oldu açınca zaten sonra kahve rengine boyadı ondan sonrada röfleler attı saçım okadar kötü oldu ki anlatamam lastik gibi uzuyodu taranmıyodu kupkuruydu uçları belime kadar olan saçlarımı omzuma kada kesti bunların yanında bide renk berbet oldu kimse beğenmedi sarı föflelerin arasında hala kızılımsı duran bi kahve rengi vardı dayanamadımyarın aynı kuaföre gittim tekrar kızıl boyattım öle berbat bi deneyimdi yani hemen röfleye dönmeye çalışma bence zamanla oluyo güvenebileceğin bi kuaföre git öncelikle benim saçım şuan sarı aralarda da röfleler var ama bu sefer önce turuncuya yakın bi rengi kullandım güzel bi renkti sonra da zamanla sarıya döndüm yani tavsiyem acele etme ve güvenebileceğin bir yerde yaptır canım

canım benimde kızıldı saçlarımı kestirdim.sarı olmak için.ilk önce koleston yoğun açıcı ile açtım 1 kutu aldığım için yarım yamalak açıldı.daha sonra koleston küllü kumral ve açık küllü kumralı karştırdım boyadım boyasız yerler açıldı kızıl yerler parladı kapanmadı.şehir dışına gideceğim için o haldede gidemiyeceğim için palette fındık kahvesine krem boyaya tabi boyadım.şimdi tekrar küllü kumral ve açık küllü kumrala boyadım birkaç gün sonra tekrar aynı küllülere boyayacağım daha sonrada koleston doğal açık sarıya boyayacağım inşallah bu defa başaracağımbayanssulusmile

kızıldan direk röfleye dönülemez ama açık bakır tonları olablir ben bu saçımı sonbahar kızıldan bakıra kuaförde yaptırtmıştım biraz pahalı olmuştu açıkçası

Son düzenleme:
ben de daha önce dönmüştüm.önce çikolata kahveye sonra koyu kumrala boyadım.sonra kuafore gttim.alt rengi acıp sarı röfle yaptı. ama simdi yne kızılım vazgecemiyorum ne yazıkkı bide bana sarıdan sa kızıl daha iyi gidiyo yani olabiliyo canım

merhaba. avatarındaki turuncu saçtan istiyorum. ten rengim beyaz olduğundan uygun olur diyorum ama gözlerin kahverengi acaba komik mi olur bildiğiniz turuncu saçlı ama kahve gözlü birileri var mı?*??????
ayrıca saçarım şu an patlıcan moru bu turuncuya ya da bakıra dönsem oryal gerekir mi? yakar mı saçımı? nasıl yapmam gerekir? yanmasını hiç istemiyorum ancak turuncu yapmam şart :S:S:S:S hem komık olmak ıstemıyorum göz rengimden dolayı hem de yakmak istemiyorum? ne dersiniz yardım edin::S:S:S:S

Back