arkadaşlar 1.5yıldr saçlarım kızıl ve zaman zaman patlıcan morunada boyadım.kuaföre gitiim kusturma işlemi yaptırmak için kuaför saçların elimde kalır dedi.ben yine dayanamadım gitiim kozmetikçiden açıcı aldım.ordaki kız herkese verıyoruz bugüne kadar hiç bi şikayet gelmedi dedi tabi bu beni daha çok cesaretlendrdi.eve geldim hemen açma işlemine basladım.kutunun içindeki oksidanla açıcıyı bi güzel karıştrdım içine biraz su ve bi tane yumurta sarısı ekledim.saçıma sürüp yaarım saat bekledim yıkadıgımda gözlerime inanamadım ben bu kadar açılacagını acıksası tahmin etmıyodum saclarım çoook acık turuncu oldu.ee tabi biraz yıpranma oldu ama benım saclarım boyadan düzleştiriciden mahvolmustu buna ragmen o kadar yanma olmadı sonrada üstüne cok koyu olmayan kahve saç boyasıyla boyadım ve turunculuktan eser kalmadı.bunları sizinle paylasmak istedım kızıl sactan kurtulmak gercekten zor ve saclar cok yıpranıyo.ama dedıgım gibi saclarım bi açıcıya göre cok yıpranmadı.
vay be hem 5 lira hem de gayet başarılı bir şekilde açmış saçını yani? ee güzelmiş o zaman. ya içeriği acaba yazıyor mu? eğer palette ve kolestonun açıcılarıyla bununki aynıysa o markalara o kadar para vermeye gerek yok o zaman
canım kutusunu çöpe attım yoksa yazzardım içeriğini mavı bi tozla oksidan vardı kutunun içinde.dedim ya benım saclarım çok yıpranmıstı düzleştiriciden boyadan.korktum aslında ilk basta yaparken daha kötü olurmu saclarım die ama cok az yıpranma oldu bende belkıde yumurta sarısından dolayıda az yıpranmış olabilir. şu kızıllardan kurtuldum ya çok şükür.artık saçlarım kahverengi yupiii
canım kutusunu çöpe attım yoksa yazzardım içeriğini mavı bi tozla oksidan vardı kutunun içinde.dedim ya benım saclarım çok yıpranmıstı düzleştiriciden boyadan.korktum aslında ilk basta yaparken daha kötü olurmu saclarım die ama cok az yıpranma oldu bende belkıde yumurta sarısından dolayıda az yıpranmış olabilir. şu kızıllardan kurtuldum ya çok şükür.artık saçlarım kahverengi yupiii