• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl saçı sıcak çikolata kapatırmı?

tina85

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
312
5
316
arkadaşlar saçım şu an çilek kırmızı ama daha koyusu,iki hafta gitmiyor hemen akıyor bakır kahve oluyor sıkıldım bu durumdan,kızılı seviyorum ama saçım yıptandı,ben saçımı iyice akınca nevacolorun sıcak çikolatasına yada çikolata kahvesine boyamak istiyorum fakat çok koyu birrenk olsun istemiyorum.kapatabirmiyim bu iki boyadan hangisi uygun olur.
yardım eden olursa sevinirim:32:

sıcak çikolata kapatır ama açık renk olmaz. açık renk olmasını istersen açtırman lazım

sıcak çikolata kapatır ama açık renk olmaz. açık renk olmasını istersen açtırman lazım

teşekkürler,açıık derken çok koyu olsun istemiyorum bazıları çikolata kahveyi koyu tutuyor diyor.bende sıcak çikolata mı yapsam diye düşündüm,umarım istediğim sonucu alırım.akıtıyım iyice boyarım.

Sıcak çikolatanın içinde de hafif kızıllık var benden söylemesi.

Sıcak çikolatanın içinde de hafif kızıllık var benden söylemesi.[/QUOTbiliyorum kızıllık olduğunu hani alttaki zeminde kızıl olacak ya yadırgamaz birbiini boyalar,:9:
şaka bir yana olmazmı diyorsunuz yani,denemek istiyordum bakalım.nette bakıyorum farklı birbirine banzemeyen renkleri sıcak çikolata diye gösteriyo,açık var koyu var kafam karıştı,şuan yeni boyayan biri foto paylaşsada baksak

Back
X