• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl saçı nasıl kapatırım

famee

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
630
1
316
Ankara
slm benim saçlarım kızıl gebelik düşündüğüm için saçımı koyu renge boyamak istiyorum ama siyaha değil.. acaba hangi renk kızılı kapatır????
beyaz tenliyim ve göz rengim kahverengi.. hangi renge boyamalıyım

yardımcı olursanız cok sevinirim

içinde kızıl olmayan boyalar deneyebilirsin cnm sonu sıfırla biten 4.0 yada 5.0 siyah istemiorum diosun yada küllü koyu kumral yapabilirsin kızılı kaapattıgı söyleniyo deneyenler arasında bende denicem sacımın dinlenmesini beklemekteyim:)

benimde kızıldı voila 5.8 cappucino boyadım çok güzel oldu

valla ben kaç seferdir çikolata kahve boyuyorum hala kızıllarım kapanmadı, neyle boyanması gerekiyor bilmiyorum ama çikolata kahve ile boyanmaması gerektiğini biliyorum :19:
koyu kestane dedi bana geçen hafta kuaförüm ama beyaz tenliyim ve ya kara kedi gibi olursam dedim çok mu koyu olur ki kararsız kaldım koyu kestane kapatır dedi ama bilemiyorum bendee

benim zeminim platindi platini kapatmak için kızıl kulanıldı o nedenle cappucino çok güzel kapattı hatta aradıgım saç rengini buldum diyebilirim, 5.8 yüm kızıl yansımaları yok etti

cappucino çok güzel bir saç rengi ama benim kendi saç rengime yakın tatlım ve boya aktıkça daha da açılacak ya dipler koyu koyu çıkacak yine. ben öyle bir renk istiyorum ki boyayayım ve bir süre hiç boyamama gerek kalmasın artık. gerekirse bir sene boya sürmeyeyim. sıkıldım boya boya boya, çok yıpranıyor hem...
gerçi sen daha iyi bilirsin platin kullanmışsın :8:
ben kendi saç rengimden daha koyu olsun istiyorum ki aktığında eşitlensin renk kısmen de olsa eşitlensin :21:

canım o zaman sana acme color un koyu çikolata kahvesi ni öneririrm bitkisel süper bir renk çıkıyor, annemin saçını ona boyarız hep ve cok dayanıklı

ay ben çok korkuyorum kendim boyamaktan bi kere boyamıştık annemle nar kızılına ama patlıcan moruyla siyah arası bir şey çıkmıştı :/
orduevinin kuaförüne gidiyorum çok güzel boyuyo acaba kuaföre ne desem yakın bi renk yapar ki tatlım yaaa

bana dediğini de tatlım. ama koyu tonlaı evde boyamaktan korkma bence açıklarda asla evde boyama taraftarı değilim ben. çikolata kahvenin yarım veya bir ton koyusu olsun de bence

ben söyledim işte o da koyu kestane dedi ama yakışır mı yakışmaz mı diye çok korktum...
dediğine göre çikolata kahvenin içinde birazcık kızıl tonu varmış o yüzden kapatmazmış kızılları.
ben bir annemle konuşayım da.uğraşmıyorum orduevi imkanım olduğu için. çünkü saçlarım göğsüme geliyo ama yine de 13 liraya boyatıyorum. para değil yani evde uğraşmaya değmez diyorum imkanın varsa sen de dene derim askerler zaten normal hayatında kuaför olan kişiler bir de sözleşmeli başarılı bir kuaför çalıştırıyor askeriye. fön de çektiriyorum 15 liraya hallediyorum işimi eğer boya 10-15 lira civarındaysa annem evde uğraştırtmaz batar her yer der yine :9:

benim kuaförüm 5 senedir aynı tatlım ona ihanet edemem :) saçımı tanıyor birde artık oda uygun karşıyaka cüneyt&ilhan kuaför. inş dedigin gibi olur, hayalindeki gibi olması dileğiyle

Back