Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saçı nasıl kapatabilirim

Kızıl saçı nasıl kapatabilirim

• Öneriler

OY: 0 0,0%
  • Marka ve renk numaralari

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

Frzaumut

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
68
23
39
Yıllardır kızıl saç kullanan biriyim ve artık sıkıldım.daha önceleri de bir çok kez sıkılıp siyaha ve koyu kahveye boyadım tabi yine koyu da olsa kızıl kaldı.onerileriniz varsa paylaşır misiniz

küllü koyu kumral veya küllü kumral gibi koyu ve küllü bir renkle anca kapanır. belki tek boyama yetmeyebilir kızıl çok inatçıdır çünkü, 2-3 ay üst üste küllü bi renkle boyamanız gerekebilir...

Buğday tenliym bana gider mi küllükumral
Ben de kurtulmak istiyorum kızıl dan 2ay dir boya yok

Yani boya yapmıyorum kızıl kik var hala sinir oluyorm
Ben biraZ olsun başardım kurtulmayı anneme aldığım turk kahvesi rengine boyiverdim biraz gitti aradan zaman geçti saclari m kısa olduğu için yarım kalan boyayı da surdum baya gitti güneşte belli sadece.küllü kahveler var nevacolorda onlardan al dene bende alaçam biraz geçsin boyanın ustunden.ben gerçi açıp orkide moru yapmak istiyorum kafaya taktim bi denicem bakalım.

Kızıl içermeyen kahve tonları neva da var küllü olanlardan netten bak araştır küllü kumral yakisirmi bilemem ama bulursun yakisani çeşit var küllü olarak küllü kestane köyü küllü kahve açık küllü kahve yoğun kullu hahve bile var kapatır diye duaunuyorum.niye ikedebir nevacolor dan bahsediyor olursak ben onu kullanıyorum ve renk çeşidi çok geniş.kapatacak boyayı neva al kapansin istediğin bi marka renge boya.ben çok marka ve renk denedim kendim kimine iyi gelir filence marka kimine yipratirmben mesela koleston keçe yaptı bulaşım teli sanki benden fikirler sana yinede son tercih karar senin

sağol Canım Yaa ama Ben açık renk istiyorum ışte hani doğal olur Yaa böyle

Canım Ben biraz açık renk istiyorum bilgin için sağol Ben kareml yapmıştım yıllar önce herkes çok yakıştırmsti bu da gider herhalde boğmz Ben

Canım Ben biraz açık renk istiyorum bilgin için sağol Ben kareml yapmıştım yıllar önce herkes çok yakıştırmsti bu da gider herhalde boğmz Ben
Karemel olması için kızıl kapanması gerek.bende yapmıştım karemel ama bana yakişmamişti ten rengin beyaz karemel olunca hasta gibi gozukuyordum.ben kizildan vaz geçtim ama geri donerim gibi.inşallah istediniz olur mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…