Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saçı nasıl canlı tutabilirim ?

defnecere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
130
0
46
Manisa
ben bundan 6 ay önce saçımı açtırdım kırmızıya boyadım ve sürekli 20 günde bir boya istedi o saç bende sıkıldım geçen ay siyah yaptım o aktı üzerine kahve kızıl yaptım o da aktı koyu kızıl oldu dün akşam evde akos çilek kırmızısı renk boya buldum evde şeytan dürttü 40 lık peroksit koydum içine boyadım sonuç çok hoş bir açık viyole oldu ama saçlarımın uçları yandı bugün gittim katlı kestirdim size şunu soracağım kızıldan vazgeçemiyorum bu saçımın üstüne ne boyayayımki canlı bir ton olsun foto koyamıyorm malum yeniyim

sana tavsiyem saçlarını biraz dinlendirmen, üst üste boyayınca çok zararı oluyor saça benimkiler de yandı. ama illa boyamak istiyorsan da kolestonun kor ateş kızılı var, parlka bi kızıl belki tutar o ama viyoleliği alır mı bilmiyorum :44:

içinde kırmızı bulunan mix boyalar neyaparsan yap çabucak akıcaktık, dün bir saç uzmanıyla konuştum yoğun bakır alıcaktım hiç tavsiye etmedi mix boyalar 2 yıkamada akar dedi . mix boya nedir dedim . renk kataloğunda sonda olan yoğun renkler dedi. kızıl ve bakır tonlu boyaların hepsi mix boyaymış. canlı tutmak en fazla 1 bilemedin 1 bucuk ay sonrasında mecburen boya istiyor. ama bu süreyi nasıl uzatırım diyorsan saçını ılık suyla yıka ve çok az şampuan kullan mümkünse içinde peraoksit ve sülfür bulunmayan şampuanlar kullan ben nude kullanıyorum şampuan olarak saçlarım çok canlı gözüküyor. çok fazla ısıyla temas etmesinler ve mümkünse hergün yıkama 3-4 günde bir yıka saçlarını .

mrb,size özelden msj attım acil cvbınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…