• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl saçı kapatmak için...

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
323
kızlar saclarım su an akmış kızıl kahve gbi bi renk dipleride cıktı.şimdi bu sacı kızıllıkları kpatıcak sekilde koyu bir renge boyamak istiyorum.kafamçokkarıştı
daha önce mavi siyah kulandım ama saclarımı cok sık yıkadığım için mavisi cok cabuk akıyo ve naylon sac gbi görünüyo..pek sevmiorum acıkcası..daha dogal duran koyu düz bi renge gecmek istiyorum.kzılı kapatıp aşagıdaki rengi elde etmek için kaç numarayla boyamalıyım mavi siyah haricinde ??? CADIARZU

meganfox1105376.jpg

açık kestane olabilir..benim de aynıydı ben natürel kahveye boyadım bundan biraz daha açık oldu..Gerçi ben açmıştım önce sarımsı da vardı

acık kestneyi daha önce kızıl sacımın üstüne boyamıştım ama kapatmadı ksinlikle üstelik 2 hafta arayla boyadım 2 kere 2.sinde 1 saat bekledim ama yine de fayda etmemişti
yine önerin için saol cnmm..

baska fikri olan yok mu yaaa??

canım kestane de içinde kızıllık barındırdığı için kızılı kapatmamıştır..bence koyu kumral, hatta küllü koyu kumral boyayabilirsin..siyaha yakın bi renk olur, içinde kızıllık olmaz..bence deneyebilirsin..

kızılı kapamanın tek çağresi yeşil boya sorun isterseniz iyi bir kuaföre bende var şimdi ben mavi siyahla yarım kutu yeşilikarıştırıp boyayacağım yerimseniben

kızılı kapatmak için önce küllü kumral arkasına koyu kahve boya
küllü kumral kızılğı alır koyu kahvede istediğin renge yakın
ben öyle yapmıştım siyahta kızıldadönülmesi çok zor olan renkler

3.0 koyu kahve kullanabilirsin
yine arştır canım ben öle yapmıştım

saol cnm en iisi önce küllü koyu kumral boyamak sanırm ama kumral diyince sanki acık renk olcakmış gbi gelio
bide diplerim cıktı 3-4 parmak nerdeyse arasında fazla fark olur die korkuyorum..
sadece yeşil ya da mavi tüp boya bulunur mu ki yaa..

kızılı kapatmak için önce küllü kumral arkasına koyu kahve boya
küllü kumral kızılğı alır koyu kahvede istediğin renge yakın
ben öyle yapmıştım siyahta kızıldadönülmesi çok zor olan renkler

katılıyorum yerimseniben az önce boyadım yıkadım saçlarımı kızıldan kurtuldum zemuszemus 7.1 küllü kumral boya kullandım lorealinhihoyyyt doğal saç rengime benzedi gibi böyle kestane gibi ama bide güneşte görmem lazım bakalım nasıl görüncek..bi süre sonra tekrar ya küllü kumrala boyucam yada açık küllü kumrala :smiley-cool:

kahve rengi tamamen kapatıyo diye duydum benim de saçım siyahtı sonbahar kızılı boyadım çok kırmızı tuttu onu kapatmak istiyorum

kızıldan kurtulmak için ya en koyu kahweler yada açtırmak gerekiyor tabi bu kahweye boyama süreci bi sefer boyamayla da bitmiyor. aynı şeyi yaşadğım için tecrübeyle sabit (:

bi kere boyayınca koyu gözüksün eski saç rengime benzesin yeter ben öle bi renk arıyorum kahve ya da koyu kahve olabilirmi ?

benim saçlarm akos çilek kırmızıydı 6 yıldır falan. sonra değiştirmek istediğimde koyu kahweler önerdiler siyaha yakın yoksa kapatmaz dedi kuaför tabi bikaç boyama da iyice kapanır dediler yada açtırıcaktım. koyu ton istemediğim için açtırdm ben.

kızlar saclarım su an akmış kızıl kahve gbi bi renk dipleride cıktı.şimdi bu sacı kızıllıkları kpatıcak sekilde koyu bir renge boyamak istiyorum.kafamçokkarıştı
daha önce mavi siyah kulandım ama saclarımı cok sık yıkadığım için mavisi cok cabuk akıyo ve naylon sac gbi görünüyo..pek sevmiorum acıkcası..daha dogal duran koyu düz bi renge gecmek istiyorum.kzılı kapatıp aşagıdaki rengi elde etmek için kaç numarayla boyamalıyım mavi siyah haricinde ??? CADIARZU

meganfox1105376.jpg

(5).11 (en az) ve sonrasında 323.....

kızıl yine çok moda oldu. herkes kızıla dönmeye çalışıyor. kapatmayın kızılları:)

meganfox1105376.jpg

biz kız millet,i ne kadar birbirimize benziyoruz 1 yıl önce bende bal köpüğünden tarçın bakırına bakan bir kızıla boyadım sonuçççç cinnet geçirecek gibi oldum :37: :84::84: şapkayı takıp soluğu markete koşup 2 kutu palette 3.0 ve 4.0 aldım sürdüm sonuçççççç harika olduuuuu sanırım bana koyu renkler daha iyi gidiyor aslına bakarsan koyu saçında asaleti bir başka oluyor:16: saçın ne renk dersen kız millet, işte değişmeyen tek şey teğişimdir diyerek kahve saçlarımız kızıla çevirdim 2 gün oldu ama (şarap kızılı) ama gözüm alışamadı tabiii :59: aklım da tekrar kahveye dönmek var bu ara benim kahvem siyah gibi duruyordu ama ama gün ışığında bakırımsı parlıyordu hele şu kızıl bir aksında neyse bizde bu değişim arzusu oldukça byoa firmalarını:52::52::52: ve kuaförleri zengin etmeye devam :62::62::78:

Back