Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl saçç yardım(çok acil lütfen)

annb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
651
2
46
İstanbul
merhaba öncelikle bugün saçlarımı kuaförde boyattım normalde saçlarım koyu kestane (doğal rengi) önceden çok boya işlemi görmüştü hepsinide kendim yaptım mavi siyah kullandım 6 7 ay önce akınca üzerine garnier'in gece kızılını sürdüm dipler doğal rengimin üzeri daha açık kızıl ondan sonrası siyah diğerleride uçlarda önceki boyalardan kaldığı için açık tutmuştu 2 ay kadar böyle kullandım iyice akmıştı saçım bugün de koyu kızıl yapmalarını istedim ama malesef adam yanlış anlamış içine boyanın kızıl kestane,viyole falan karıştırmış saçlarım siyaha yakın morumsu mu desem güneşte kızıl parlıyor çok da koyu değil kızıl kestane işte bu renk nasıl akar? ya da ne kadar sürede akar? saçlarımı koyu kızıl yapmak istiyorum çok açık değil yani üzerine bu rengin 15 gün sonra falan sonbahar kızılı tarzı açık renkleri sürsem renk aşağıda gibi olurmu ne yapmam lazım?? :S

http://tokyofashion.com/wp-content/uploads/2009/12/Red-Hair-Long-Skirt-Harajuku-10-2009-002.jpg

tam olarak şu renk istiyorum;
http://images2.fanpop.com/image/photos/9800000/Kat-T4-on-the-beach-kathryn-prescott-9858162-640-480.jpg

Son düzenleme:
ben saçımı palette nar kızılına boyadım aynen gönderdiğin fotoğraftaki renk oldu. ancak benim zemin rengi açıktı. bu renk beyaz tenle genelde iyi gider derler. ama ben hiç memnun kalmadım, çünkü doğal bir renk değil, doğada bulunan bir saç rengi değil, garip duruyor alışamıyorsun. şimdi akıtmak için uğraşıyorum. rengin canlılığı biraz kaybolsun üzerine birkaç defa küllü kumral boyayıp kapatmaya çalışacağım...

kızılı çok seviyorum ben başka renk yapmayıda düşünmem açıkcası beyaz tenliyim zaten oldukça herkes yakıştığını ve en iyi bu rengin gittiğini söylüyorlar asla pişman olmam sanırım umarım saçların istediğin gibi olur :)

Palette koyu yakuta bir bak istersen. Istedigin renge cok yakin.

Gecen yaz boyamistim bu renge, senin istedigin renge benzer bir sey cikmisti ortaya.

Son düzenleme:
saçlarım şu an koyu olduğu için bu renge boyarsam eğer iyice yine siyaha yakın bir renk elde edicem ilk işim farklı bir kuaföre uğramak sonra kendim boyucam artık açılması falan gerekmez umarım bu renk için :S

Açıkçası ilk fotoğraf ile ikinci fotoğraf arasında pek fazla renk farkı göremedim. Kızıl renk siyah renkten sonra üzerinde en zor oynanabilen saç rengidir. Ben de 3-4 ay kızıl renk kullandım ve saçlarımı kahverengine çevirebilmek için deveye hendek atlattım resmen. Sen istediğin rengi elde edebilmek için saçlarını renk palettenin renk açıcıyla açıp turuncu bir renk elde ettikten sonra arkadaşın dediği nar kızılı rengine boyayabilirsin. Sanırım istediğin sonucu elde edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…