• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızıl saç

monarassaso

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
25
3
38
28
arkadaşlar merhaba benim saçlarım normalde siyahtı üstüne şarap kızılı boyadım ama kendim boyadığım için öyle belirgin bir kızıl olmadı güneşte kızılımsı duruyor istediğim gibi oldu ama ben buğday tenliyim aynı rengi tekrar vursam daha belirgin olur sizce tekrar boyamalımıyım:KK64::KK64:

Bence bir kaç gün bekle sonra boya istersen önce saç diplerin biraz rahatlasın. Zeytin yağ ile de masaj yapabilirsin saç diplerinin zarar görmemesi için.

Bence bir kaç gün bekle sonra boya istersen önce saç diplerin biraz rahatlasın. Zeytin yağ ile de masaj yapabilirsin saç diplerinin zarar görmemesi için.

yazın başlarında boyamıştım zaten ben baya zaman geçti ama renk konusunda kararsız kaldım :KK43:

arkadaşlar merhaba benim saçlarım normalde siyahtı üstüne şarap kızılı boyadım ama kendim boyadığım için öyle belirgin bir kızıl olmadı güneşte kızılımsı duruyor istediğim gibi oldu ama ben buğday tenliyim aynı rengi tekrar vursam daha belirgin olur sizce tekrar boyamalımıyım:KK64::KK64:

Eğer kırmızı renk belli olmuyor diyorsan aldığın boyanın biraz daha açık tonlusunu almanı tavsiye ederim. Benim saçlarım bakır renkliydi, Önce altına saç açıcı sarı boya aldım boyadım. 2 gün sonra da bakıra boyadım. Bakırın tonu tutmuştu çok güzel olmuştu. Ama 7 ay önce saçımı kahverengiye tekrar boyadım. Tercih senin aldığın boyanın ya açık tonlusunu al yada önce saçını açtırıcı ile açtır.

tamam canım çok teşekkür ederim belirgin kızıl olursa kötü durur diye tereddütlerim var sadece :KK1:

tamam canım çok teşekkür ederim belirgin kızıl olursa kötü durur diye tereddütlerim var sadece :KK1:

Rica ederim :) kendi tercihin iki fazla açık tonunu alırsın o zaman merak etme kötü durmaz kızıl her zaman çok iyi duran saç rengidir. Kızıl ve bakır tonları favorilerimden :)

Kızılı kullanması güzel de, ama akıyor...Keske tekrar hic bulasmasaydım diyorum boyaya bazen. Boya yoktu..

Resimdeki sen isen kötü duracagını sanmıyorum, ama biraz bekle öyle boya..

bu kural devam ediyo mu bir de birisinin fotoğrafları üyelerden sadece ekli olanlara mı açık olur

Back