• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saç

keyfekeder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
26
0
36
Samsun
selamlar. saçımı 3-4 senedir kızıla boyuyorum evde. kuaförde vakit geçirmek istemiyorum. kızılın en açık hallerinden istiyorum ama daha çok güneşte öyle oluyor. kuaförde boyatıp bir de o şekilde beklemek bana işkence gibi görünüyor düşününce. renk açıcıların kızılı turuncu yaptığını okudum. sizce nasıl kızılın çok açık bir tonunu elde edebilirim?
şunun gibi:
http://www.1kadin.com/uploads/kizil-sac-rengi-2.jpg

hayatım önce açık sarı alıyosun ve boyuyosun onunla.üzerine 1veya 2 saat sonra parlak ve açık olan kızılla boyuyosun.hatta sana bir sır vereyim boyaların içinde bulunan saç kreminide boyaya karıştırırsan saçların daha yumuşak olur.

hayatım önce açık sarı alıyosun ve boyuyosun onunla.üzerine 1veya 2 saat sonra parlak ve açık olan kızılla boyuyosun.hatta sana bir sır vereyim boyaların içinde bulunan saç kreminide boyaya karıştırırsan saçların daha yumuşak olur.

:)) olur mu ki öyle aslında çok mantıklı geldi ama korktum da bir yandan. pişman olur muyum? çok çok mu açık olur? öneriyor musunuz ? :))

Kırmızıya yakın bir renk bu saç.
Kırmızı oryal ile açılınca istenilen renk elde edilebilir zemin kızılmış zaten.
Açıcıyı uygulayıp istenilen renge ulaşana kadar bekletin.
Daha sonra gerekirse su bazlı kırmızı-kızıl saç boyaları ile boyayabilirsiniz daha canlı bir renk için.
Su bazlı saç boyaları katalogları için;
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...nal-renkler-deneyenlerdenemek-isteyenler.html

:)) olur mu ki öyle aslında çok mantıklı geldi ama korktum da bir yandan. pişman olur muyum? çok çok mu açık olur? öneriyor musunuz ? :))

Tatlım bu birazda kendi saç renginle alakalı.bende çok yaptım bu olayı tecrübeyle sabit:) Eğer saçın çok koyuysa açık sarı al ama eğer saç rengin çabuk açılıyosa normal bi sarı tercih edebilirsin.zaten ara ara bakarsın açılıp açılmadığına.Bir kere kendin boyarsan dahada gitmek istemezsin kuaföre:) en azından kendi istediğin markayı kullanıyosun

Tatlım bu birazda kendi saç renginle alakalı.bende çok yaptım bu olayı tecrübeyle sabit:) Eğer saçın çok koyuysa açık sarı al ama eğer saç rengin çabuk açılıyosa normal bi sarı tercih edebilirsin.zaten ara ara bakarsın açılıp açılmadığına.Bir kere kendin boyarsan dahada gitmek istemezsin kuaföre:) en azından kendi istediğin markayı kullanıyosun

saçım şu an yeni kızıla boyalı ama dediğim gibi ışıkta falan belli oluyor. acaba biraz akmasını falan beklemek gerekir mi yoksa hemen yapabilir miyim? bir de sarıyı direk o saça sürebilir miyim yoksa c vitamini ile boyayı akıtayım mı? teşekkür ederim :)

saçım şu an yeni kızıla boyalı ama dediğim gibi ışıkta falan belli oluyor. acaba biraz akmasını falan beklemek gerekir mi yoksa hemen yapabilir miyim? bir de sarıyı direk o saça sürebilir miyim yoksa c vitamini ile boyayı akıtayım mı? teşekkür ederim :)

Hayatım hemen yaparsan saçın biraz fazla yanar acelen yoksa biraz akmasını bekle kızıl çabuk akar bilirsin.Ayrıca kızıl saç biraz zor renk değiştiriyo.

Back