Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl Saç

Canım diplerimi boyamadan sadece kızıl bir ışıltı versin diye boyasam kızıla tutmaz mı yine de? Çünkü saçlarım siyah boyalı, 3 aydır felan da baya aktı

canım onu bilemedim ben şimdi :S çnkü siyah boyalıyken kızıl denemedim hiç. muhtemelen kızıl bi ışıltı verir gene de... emin değilim ama =)

ya canlar alakasız olacak ama bu loreal kor kızılına ben bi kere boyadım. nemli saça uygulayın filan die yazıyordu. boyadım diplerim hiç tutmadı aynen kendi saç rengimdi. uçlar işte kızıl olan yerler tuttu bi kaç yıkamaya da hemen aktı. neden öyle oldu acaba bi yerde yanlış mı yaptım ki?

Merhabalar, benim doğal saç rengim koyu kestane siyah arası..1 buçuk sene önce sarıya boyattım, aradan 7,8 ay geçti kendi rengime dönüş yapmak için açık kahveye boyadım ve ilk boyamada siyah oldu fakat aktıkça açık kahveye dönüştü altından da sarılar sırıttı, ben de dün saçımı siyaha boyadım şuan simsiyah bir halde… siyah akarsa saçım ne renk olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…