• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl saç...

Yaxgxmurseli

Üşüyorum kapama gözlerini
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
1.915
5
156
İstanbul
Saçlarım kızıl ama şöyle bir sorun var

Uçları tam kızıl olamıyor.Rengi açıldıkça

kahve tonuyla karışık bir kızıl oluyor

Buna bir çözümü olan var mı??

saçlarını kızıl yaptırmadan önce altta boya varmıydı canım...o kusuyo olablir....bu yüzden arkadaşın dediği gibi daha canlı bi kızıl tonu al...ve yüzde 9 luk sıvı veya daha açık tabi...onunla dene....

aslında en garantisi saçlarının uçlarını orielle açtırıp kızıl yapsan hem tam istediğin gibi olur hemde kesinlikle kahverengi tonu ortaya çıkmaz...

Evet kızıldan önce sarı balyaj sonra mavi siyah vardı

Ama açtırmak istemiyorum;çünkü saçlarım çok cansızlaşıyor.

Kuaföre 9luk sıvı kullan diyeyim bakalım olacak mı

Teşekkürler

önceki boyalardan kaynaklanıyor olabilir canım dediğim gibi...sen kuaförüne bi söyle eğer yüzde 9 luk ve ya daha yüksek bir sıvı kullanırsa dengeleyebilir gibi geliyo bana...çünkü sorun senin saçının cinsinde değil alttaki boyadan diye düşünüyorum....inşallah istediğin gibi olur canım...

biskuıt arkadaşıma katılmakla bırlıkte kuaforund ebeceremşyrsa baka bı kuafor bul canım kendine. boyatırkende koyu klan yerlerini yuzde 9 lukla çalışşın dıper yerlerini yuzde 6 lıkla tum saçını yuzde 9 lukla çalıştırma yıpranır. ve boyadıktan sonra eğer kuafor salonunda yaptırıyorsan saçını buharlı ısıtıcıya koysunlar mutlaka

biskuıt arkadaşıma katılmakla bırlıkte kuaforund ebeceremşyrsa baka bı kuafor bul canım kendine. boyatırkende koyu klan yerlerini yuzde 9 lukla çalışşın dıper yerlerini yuzde 6 lıkla tum saçını yuzde 9 lukla çalıştırma yıpranır. ve boyadıktan sonra eğer kuafor salonunda yaptırıyorsan saçını buharlı ısıtıcıya koysunlar mutlaka

evet canım bak sıcak konusunda çok haklısın...o zaman boya saça iyice nüfuz eder...böylece renk daha sabit olur....

Canım, bence de kuaförüne söyle. O bir yolunu bulur. Ben de arkadaşlarıma katılıyorum.

benim saç rengim kestane ama ben kızıl tonlarda olmasını istiyorum. Pembe, mor ya da turuncu değil, tam bayrak kırmızısı tonunda bir kızıl kestane olsun istiyorum. 2 fotoğraf ekledim. bu saç rengi nedir, bilen var mı? Tarif etmek istediğim renk bu...
$SAÇ-1.jpg $SAÇ-2.jpg

benim saç rengim kestane ama ben kızıl tonlarda olmasını istiyorum. Pembe, mor ya da turuncu değil, tam bayrak kırmızısı tonunda bir kızıl kestane olsun istiyorum. 2 fotoğraf ekledim. Bu saç rengi nedir, bilen var mı? Tarif etmek istediğim renk bu...
Eki Görüntüle 330499 Eki Görüntüle 330500

tam bılmemekle beraber... Eger 1. Sac rengı kendı dogal rengınse kestane kızıl tarzı bır renkle boyarsan saclarını bu 2. Resimdekı rengı yakalarsın gıbıme gelıyor :72:

Back