Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saç

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.454
Saçlarım Sarıyken sıkılıp değiştirme kararı aldım vişne kızılı ve şarap kızılını karıştırıp boyamıştım 8 ay önce bu işlemi bir kere yaptım boya, baya bi aktı şuan bakır saç renginin akmış hali gibi duruyor uçlardan sarılar çıktı rengarenk saçlarım tekrar sarıya dönmek istiyorum ama nasıl yapıcam ne kullansam bilmiyorum kuaföre gittim saçlarım uzun olduğu için açma işlemi ve tekrar boyama için 850 TL istedi bana çok geldi o kadar veremem evde kendim çok zarar vermeden nasıl açabilirim hanımlar siz evde hiç saç renginizi açtınız mı? .

Ben karamelden kizila gecmistim kendim yaptigim icin dipleri geldikce kizila boyuyodum dipler cok iyi tuttu zamanla sac uclari acik bir renk kaldi karamele donmek istedim evde actim karamele boyadim renk daha da sacma bir sey oldu bir kac boyamayla duzelir dedim dip geldikce boyadim bi kac ay bu sefer kizillik sacimin ortasinda kaldi gibi oldu. Sonra sinirlendim siyaha boyadim bi kac ay o da hosuma gitmedi artik mecbur kuafore gitmek zorunda kaldim kendi sacimin uzerine kizil dip boya yaptigim kisimlar acilmak bilmedi bir turlu ama istedigim renge en yakin olacak sekilde bi sonuc aldim. Bi kac boyama sonrasi da renk oturdu.
Yani kizil denildigi kadar zor renk sen daha uygun fiyat veren bi yer bulmaya calis evde yapamazsin kizildan sariya.

Saçlarım Sarıyken sıkılıp değiştirme kararı aldım vişne kızılı ve şarap kızılını karıştırıp boyamıştım 8 ay önce bu işlemi bir kere yaptım boya, baya bi aktı şuan bakır saç renginin akmış hali gibi duruyor uçlardan sarılar çıktı rengarenk saçlarım tekrar sarıya dönmek istiyorum ama nasıl yapıcam ne kullansam bilmiyorum kuaföre gittim saçlarım uzun olduğu için açma işlemi ve tekrar boyama için 850 TL istedi bana çok geldi o kadar veremem evde kendim çok zarar vermeden nasıl açabilirim hanımlar siz evde hiç saç renginizi açtınız mı? .
merhaba saçlarınızı boyadınız mı ?

X