• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saç ve buğday ten?

.Bubble.

Y*
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
1.533
33
358
Kızlar bana yardımcı olurmusunuz lütfenn. Ten rengim buğday ve saçlarımı kızıla boyatmak istiyorum. Daha önce bakır, karamel gibi renkleri denedim hepside yakıştı ama kızıldan korkuyorum. Sizde kızıl sadece beyaz tenlileremi yakışır? Buğrday tenli olupta saçları kızıl olan varmı? Fikirlerinizi bekliyoruum :):ssz:

bende buğdayım gerçi benim teniz epey açık ama tam bembeyaz değilim bana yakışıyor kızıl .ten rengin açıksa yakışır kızıl saç .

ben beyaz tenliyim, yakışır diye boyamıştım. hemen hemen tüm renkleri denedim ve bana en yakışmayanı kızıl oldu.:31:
hem de çilli olduğum halde.

sana tavsiyem mutlaka açık bir kızıl yap ve açtırmadan boyama. kahve üstüne boyanmış kızıl belli oluyor ve iki yıkamada çok kötü bir hal alıyor. benimki öyle olmuştu ve büyük ihtimalle ondan bu kadar yakışmamıştı.

Son düzenleme:
haklısın gerçi makyajın etkisi de var ama bir şekilde kaldırmış :) bence dene ama buğdaysan çok açık bakırlara falan gitme derim, bence kötü olur. ten renginin tonunu bul mesela soğuk mu sıcak mı nötr müsün buna göre bir şeyler dene ve kesinlikle hemen karar verme. hatta kuaförlere sor :) orta tonlar hoş olabilir, 6 seviyesindeki kızıllar veya bakırlar.

valla benım bi arkadasım esmer koyu buğday tenli boyadı kızıla volkan kızılı mı neymiş iğrenc oldu onu gördükten sonra kızıl renkten tiksindim resmen bence koyu kızılları tercih et hatta kahve kızıl daha cok yakışır bence :108:

Açık buğday ya da beyaz (ama teninin sarı alttonlu olması gerekiyor) olsaydın yakışırdı ama koyu buğdaysan yani esmere yakın açıkcası bakır tonlarını yakıştıramıyorum ben... yakışsa bile makyajla anca olabilir o da yapmacık bir görüntü oluşturur ama şarap kızılı ya da karamel tonlarını deneyebilirsin.

şayet kaşın gözün karaysa bakır biraz sırıtabilir. ama koyu kızıllar gayet de hoş olabiliyor. şarap kızılı, koleston'un kızıl büyü'sü gibi renkleri tercih edebilirsin.

Kızlarr yardımlarınız için teşekkür ederim. :16:
Yakışmaz diyenler olmuş, ama gözümü kararttım deneyeceğim. :52::52:

Açık buğday ya da beyaz (ama teninin sarı alttonlu olması gerekiyor) olsaydın yakışırdı ama koyu buğdaysan yani esmere yakın açıkcası bakır tonlarını yakıştıramıyorum ben... yakışsa bile makyajla anca olabilir o da yapmacık bir görüntü oluşturur ama şarap kızılı ya da karamel tonlarını deneyebilirsin.

Canim posta kutun dolmus.. :40:

Kızlar aylar sonra cesaret edip bakır kızıla boyattım. Kaşlarımıda bir ton açtırdım. Çok güzel oldu herkes çok beğendi ve yakıştırdı. Denemek isteyenlere fikir olur belki. Zaten 1 hafta sonra kızıl falan kalmadı saçım karamel rengi gibi bişey oldu :1::1::1:

Kızlar aylar sonra cesaret edip bakır kızıla boyattım. Kaşlarımıda bir ton açtırdım. Çok güzel oldu herkes çok beğendi ve yakıştırdı. Denemek isteyenlere fikir olur belki. Zaten 1 hafta sonra kızıl falan kalmadı saçım karamel rengi gibi bişey oldu :1::1::1:

Fotoğraf yüklemelisin canım ben de bir ara kızıla çok merak salmıştım ve buğday tenliyim diye vazgeçmiştim.Sen de nasıl durduğunu çok merak ettim. :61:

Fotoğraf yüklemelisin canım ben de bir ara kızıla çok merak salmıştım ve buğday tenliyim diye vazgeçmiştim.Sen de nasıl durduğunu çok merak ettim. :61:

canım şuanda rengi çok aktı kızıllıktan eser kalmadı :1: Cumartesi yeniden boyatacağım, ozaman yüklerim fotoğraf :21:

Back