• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saç o.O (resimli)

simgee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2008
58
0
86
Kırklareli
Merhabalar. Bakır kızılı saçımı kolestonun kızıl büyüsüyle boyadım. Diplerim mor gibi oldu uçlar daha açık vede biraz boya yetmedi bunun üzerine herhangi başka kızıl boyayla boyasam tek bir renk elde elebilirmiyim? ve hangi kızıl konunu tercih edeyim.

Eklentiler

• $110521_164652.jpg
    $110521_164652.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 66
kolestonn butun kızılları boyle galıba bende dun vahsı kızıl boyadım bıldıgın mor oldu ucları acayıp sınır bır durum ustelık dıplerımı resmen sarı yaptı delırmek uzereydım ıkı saat sonra koyu kızılla tekrar dıplerımı boyadım en azından ıdare edecek bıcımde bende sımdı kızıl boya arayısındayım kırmızıya yakın bır ton arıyorum henuz bulmus degılım :/

kolestonn butun kızılları boyle galıba bende dun vahsı kızıl boyadım bıldıgın mor oldu ucları acayıp sınır bır durum ustelık dıplerımı resmen sarı yaptı delırmek uzereydım ıkı saat sonra koyu kızılla tekrar dıplerımı boyadım en azından ıdare edecek bıcımde bende sımdı kızıl boya arayısındayım kırmızıya yakın bır ton arıyorum henuz bulmus degılım :/

Acaba ben başka bi kızıl renkle boyasım tek bir renk elde edebilirmiyim :/

biraz aktıktan sonra l'oreal kor kızılını deniycem ben. senle hemen hemen aynı durumumuz güzel olursa söylerim belki de sen önce denersin harika bir renk ama nasıl durur bilemiyorum.

biraz aktıktan sonra l'oreal kor kızılını deniycem ben. senle hemen hemen aynı durumumuz güzel olursa söylerim belki de sen önce denersin harika bir renk ama nasıl durur bilemiyorum.

Kızıl rengine aşırı düşkünüm illa boyıcam yani diplerim koyu kızıl uclarıda hafif turunculaştı :S acaba yeniden boyadığımda diplere sürmesem mi

Back