Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl saç nasıl açılır

OnlyTime

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
108
0
116
Konya
selam kızlar sacım şuan vişne kızılı gibi yani şarap kızılından daha acık nasıl tarif edecegimi bilemedim :86: ben değiştirmek istiorum ama cok koyu renk istemiorum heralde kahve tonları falan kızılı kapatıyormus ama ben daha acık ton istiorum bunun icin evde sacımı acsam krem sac acıcıyla sonra boyasam olurmu acaba hiç yapan varmı ? kızıl saçını açan ..

Kızıl saç boyayla açılmaz. Siyahla kızıllığı kapatabilirsin.Ya da içinde kızıl olmayan kahve tonlarıyla yavaş yavaş önce kahveye geçerek sonrasında açabilirsin. Ama aslında kızıldan oriel ve açıcı toz/kremlerden başka bir şekilde tam olarak kolay bir şekilde geçiş olmuyor. Hep alttan gösteriyor kendisini

Evde yapılan yöntem sonunda da çok yıpranabilir, ton farkları olabilir. En iyisi yine işi bilen birilerinin el atması. Evde açanlarda turunculuklar oluyor bu sefer de onlardan kurtulmaya çalışıyorsun falan.

Son düzenleme:
arkadaşım cevabın icin teşekkürler.daha önce krem acıcıyla kendi sacımı acmıstım turuncu olmustu ama.işte boyalı sac vede kızıl olunca nası olur bilemedim.olmaz diyorsun yani.neyse ozaman kahveyle kapatayım.:44:

Ben denemedim. Cesaret edemedim bana böyle olduğu söylendi. Yavaş yavaş geçtim. Bakalım belki kendi evde açanlar varsa onlar farklı söylerler. Ama en sağlıklısı yavaştan geçmek ya da bir profesyonelden yardım almak. Sonra sonuçları kötü olmasın da. Yeşile dönen saçlar var.

arkadaşlar ben saçlarımı aşk alevi rengine boyadım rengi süper oldu ama günler geçtikçe iyice sinirlerimi bozmaya başladı ..Şimdi çikolata kahveye boyadım kapkara kızıllı bişi oldu.. nasıl açıcam bi türlü bilemedim... yardım lütfennnn

merhaba kızlar. kızıl saçlarımı 2 hafta önce palette nin yoğun açıcısıyla açtım. ama saçımdaki kızılın yaklaşık 3-4 ay akmasını bekledim. neyse saçlarımı açtım fakat çoğu kişinin aksine diplerim açılmamış saçlarımın uçları açılmıştı. diplerim karamel gibi uçlara doğru sarıydı o haliyle 2 hafta kullandım daha sonra dipleri tekrar açmak istedim bu sefer palette ultra yoğun açıcıyı kullandım. saçlarım çok güzel açıldı fakat çok yıprandı ! hatta yanmış da olabilir yanan saç nasıl olur tam bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim size eğer çok zorunda değilseniz açmayın saçlarınızı. yok ben yanmasını da yıpranmasını da göze alıyorum derseniz açın kızlar. sormak istediğiniz bişey varsa cevaplyabilirim

Ben kızıl saçlarımı kendin açtım diyebilirim ilk başlarda kızılın üstüne 7.0 küllü kumral boyadım sonra iyi akıttım sonra 8.0 kumral boyadım ve aynı şekilde akıttım iyice sonra daha açık kumrallara boyadım birkaç sefer boyamayla renk oturdu sonra açık sarı olsun istedim kuaföre gittim saçımı açtılar çok açık bir sarıyla boyadılar platine yakın oldu rengi ama ne yazıkki uçlardaki kızıllıklar hala gitmemişti o yüzden mecburen kestirmek zorunda kaldım kısacası kızıldan dönmek siyahtan dönmekten daha zor geldi bana kolay gelsin canım inş. İstediğin rengi elde edersin 😉

Kızlar benim de saçım şu an kızıl büyü. Boyayalı 6 ayı geçti şimdi biraz kestirip kahverengi yaptırmak istiyorum uçlara da ışıltı attırmak istiyorum sizce kolay olur mu ya

Kızlar benim de saçım şu an kızıl büyü. Boyayalı 6 ayı geçti şimdi biraz kestirip kahverengi yaptırmak istiyorum uçlara da ışıltı attırmak istiyorum sizce kolay olur mu ya

benim saçım açık kestane ben şu renge boyatcam

kuaförüm 2-3 boyamaya kendi saçına dönersiz eğer sonra değiştirmek istersen dedi bence sende dönebilirsin bir kaç boyamaya istediğin renge ama saça zaman tanı art arda yaptırırsan sıkıntı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…