Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolestonu kesinlikle tavsiye etmem adı var sadece iş yok
paletteyi tavsiye ederim bende kullanıyorum
eğer evde kendin boyayacaksan paletteden iki farklı ton kızılı al
karıştır öyle boya
kuaförler bile tek renk alıp kullanmıyo
karıştırınca ortaya daha canlı bi renk çıkıyo
bide son moda boyanın içine keratin koyup boyuyolar
parlalık ve canlılık veriyomuş denedim bi etkisini görmedim
zaten saçlarım parlak ve canlıydı yinede denemende fayda var
canım ben keratını heryerde arıyorum ama bulamadım. sen nerden aldın?
canım bütün kozmetik ürünleri satan parfümerilerde bulunur
eczaneden falan almadım
sen saç boyası satan yerlere bir sor
zaten iğneler için kullanılan küçük serumlar gibi cam bir şişede
su görümlü saydam bir rengi var şişeyi kırıp boyanın içine karıştırıyosun
işe yarıyo mu bilmem denedim pek etkisini göremedim
ama denemenizi tavsiye ederim. :1closedeyes::1closedeyes:
canım ben buyuk küçük bır suru eczaneye sordum bulamadım. peki dedigin keratının fıyatı neydı acaba? ona göre ilk dışarı çıkışımda kozmetıkçılere sorup alıcam.
boyanın içine konuldugunda etkısını bılmem ama ben bbır ara keratın katkılı bakım kremi kullanıyordum ve saçım abartısız aşırı parlıyordu. o bakım kremide artık gelmiyormuş dıye bende sampuanıma keratın koycam dıye arayıp duruyorum. bence sende etkısını gormediysen bır tane ampulu sampuanınana kır derim.
sen tanesini aldın galiba 5 ytlye değil mi? ınternette baktım çünkü 6 lı paketlerde satılıyor sanırım. bakarım artık canım saol.
canım ben hiç kullanmadım ayrıca. öncesinde keratınlı saç kremi kullanmıştım çok ıyı parlatmıştı saçımı. bugunde eczane ve parfumerılere sorup durdum hep. çogu ilk defa duyuyor bırde ıstanbulda sordum yanı.
yazdan beri palettenin sonbahar kızılını kullanıyordum çok fazla akma olmadı bende renk olarakta gerçekten çok güzel tavsiye ederim.
sen tanesini aldın galiba 5 ytlye değil mi? ınternette baktım çünkü 6 lı paketlerde satılıyor sanırım. bakarım artık canım saol.