Kızıl saç için hangi marka iyi?

oSECILo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
16
6
1
Merhabalar. Saçım normalde koyu kahveydi. İlk başlarda igora 8-77 ve 7-77 karıştırıp boyadım ve son 3 seferdir de 9-7 ile boyadım. Saçım şu an bakır ve kızıla geçmek istiyorum. Ancak baya araştırdım fakat hangi markayı almam gerektiğine karar veremedim. Çok koyu ve morumsu bir kırmızı istemiyorum. Açık ve canlı bir kırmızı istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz markalar nelerdir? Benim bulduklarım arasında palette 6.88, maxx deluxe 5.65, garnier 5.62 var. Ama bunlardan hangisi iyi hangisi istediğim rengi verir veya başka markalar da var mı daha iyi olan bilmiyorum. Önerileriniz nelerdir lütfen yardımcı olur musunuz? Not: Açıcı hiç kullanmadım ve kullanmayı düşünmüyorum. Açıcısız boyayacağım.

Merhabalar. Saçım normalde koyu kahveydi. İlk başlarda igora 8-77 ve 7-77 karıştırıp boyadım ve son 3 seferdir de 9-7 ile boyadım. Saçım şu an bakır ve kızıla geçmek istiyorum. Ancak baya araştırdım fakat hangi markayı almam gerektiğine karar veremedim. Çok koyu ve morumsu bir kırmızı istemiyorum. Açık ve canlı bir kırmızı istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz markalar nelerdir? Benim bulduklarım arasında palette 6.88, maxx deluxe 5.65, garnier 5.62 var. Ama bunlardan hangisi iyi hangisi istediğim rengi verir veya başka markalar da var mı daha iyi olan bilmiyorum. Önerileriniz nelerdir lütfen yardımcı olur musunuz? Not: Açıcı hiç kullanmadım ve kullanmayı düşünmüyorum. Açıcısız boyayacağım.
Palette inanılmaz güzel bir renk ne çok koyu ne mora çalıyor bir dönem kullandım. Ama saçınızın rengide önemli çünkü açıcı kullanmıyorsunuz fotoğraf size aitse bakır gözüküyor o bakırın iyice akmış hali üzerine kullanmanız daha iyi. Bende bakır gibi bir rengin üstüne uyguladım ama tam bakır değildi çok açık bir renkti.

Tekrardan merhabalar. Ablam da saçını kızıl kestane tarzı bir renk istiyor da ama hangi boya uygun olur bilemedik. İstediği saç renklerini, beğendiklerini.fotoğraf olarak paylaşıyorum. Tahmini olan bilen varsa boya önerebilir mi.bu hangi renk oluyor tam?

Eklentiler

• 1000068017.webp
    1000068017.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000068019.webp
    1000068019.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000068022.webp
    1000068022.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 3
Saç zeminine göre değişir. Zemin koyu ise en açık kızılı vurun. Ama açıcı olmadan kırmızı gibi durmaz.

Back
X