Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl saç hakkıında yardım acilll!!!!

burcak06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
18
0
36
Adana
arkadaşlar ben saçlarmı kızıla boyatmak istiyorum..ilk defa boyatcam daha önce hiç boyatmadm saçlarımın doğal rengi koyu kestane beyaz tenliyim kahverengi gözlüyüm sizce yakışır mı?? o kadar çok kzıldan kaçın diyen var ki korktum doğrusu ama kızıl istiyorum napıyım :) ve saç rengimi hemen değiştirmem akana kadar kalr öyle..o yüzden kızıl sorun olmaz diye düşünüyorum..irlanda kızılı çok hoşuma gtti ama ilk defa boyayacağm için kızıl siyah önerdiler lütfen yardm edn kızıl bana yakışır mı ve ilk boyamaya hangi tonu kullanıyım????

yakışırmı yakışmaz mı yorum yapamıcam ama ben daha önce yaptırdım aşırı zor. bana çok yakışıyordu herkes bayılmıştı ama havlular çarşaflar falan kıpkırmızıydı. hatta boyattıktan sonra ilk banyomda ödüm koptu kafam kanıyo sandım. hiç tavsiye etmiyorum

herkes kızıl zor diyor kızıla boyatmazsam da başka hiçbi renge boyatmayı düşünmüorum rengn çarşafa falan geçmesi ıyyy iğrenç napmalıyım bilemedm şmdi

Beyaz tene genel olarak kızıl yakışır ama
yüzünüzü görmediğim için kesin bir şey söyleyemem
İrlanda kızılı bakır-dore karışımı bir renktir
Normal kızıl kırmızımsı olan kızıldır
Kızıl siyahtan dönmek zor eğer hoşunuza gitmezse dönüşü zor olur
İrlanda kızılı için saçı önce açıcıyla açmak gerekir açık bir renk çünkü

Kızılın kullanımı zordur ama herkeste aynı oranda akmaz
Boyalı-boyasız saç üzerine uygulandığı,ya da zemin rengine göre değişir ne kadar akacağı
Boyanın kalitesine göre de değişir

Son düzenleme:

cnm yakısır tabıkı nıye yakısmasın yeterkı tasımasını bıl ama tavsıye etmıyorum acıkcası.. bende 2 ay önce sıyah saclarımı actırıp boyattım kızıla ama cok aktı, ıslandı her yere bulastı 1 seneye yakın boyamak gerekıyormuskı renk otursun ve pıgmentlerı saca saglam tutunsun, oyle soyledı kuaforum. Kızıldan donmesıde zor ustune ne kadar akarsa aksın hıc bır renk tam tutturulamıyor..ben once koyu kahve tonlarına boyatıp sonra aralara paket attırdım artık acık bır sac ıstıyorum cunku..dun yıne attırdım hatta ve arada hala kızıllıklar var :44::44: bır dıger sorunu ıse, cok bakım ve makyaj ıstemesı.. makyajsız cok soluk oluyorsun ve hasta zannedıyorlar senı amaaaa bır anlık heves yapacaksan yapma , eger cok ıstıyorsanda herseyı goze al ve ıcınde kalmasın derım cnmm secım senın..

Son düzenleme:
hevesini almakl açısından öncelikle şarap kızılına boyamanı tavsiye edicem cnm.ama çok akan bir renk olduğu için nasılsa uzun süre kullanamayacaksın. siyaha dönüşün rahat olur bu renkten. palette önerrim.

ben 4-5 sene kadar kızıl kullandım hicde zorlugunu yasamadım ilk bir kac boyama da renk oturana kadar akıyor ama sonrada sac rengini aldıgı zaman her ay boyamaya gerek kalmıyordu

Son düzenleme:
slm arkadaşlar. saçımı Hürrem kızılına boyatmak istiyorum, 2 gündür sürekli bunu düşünüyorum. Beyaz tenli ve mavi gözlüyüm, saçlarım orjinelde sarı, ama şu an açık kumral boyalı, bana yardımcı olun lütfen. Kuaförde mi yoksa evde kendim mi boyamalıyım. Fikirlerinize ihtiyacım var :) sevgiler..:26:

senelerce kızıl kullndım canım.kızıl cok cazıbelı bı renk .bence yakısır bende esmer sıyah gozluyum saclarımda koyu kestaneydı madem kızıl ıstıyorsun boya bakımı soledıklerı kadarda zor degıl bı kac yıkamada akıyor sadece oda renk oturana kadar saclarını banyodan sonra kurularsan carsaf yastık kızl olmaz cnm :

Ben de aynen senin gibiyim, beyaz ten, kahve saç, kahve göz. Yıllarca kızıl saçlıydım, Koleston Aşk Alevi kullandım ben 5 yıl. Herkes de çok yakıştırıyodu, ben de çok seviyodum. Sıkılıncaya kadar kullandım. Bence boya, öyle fazla akma olmadı bende, iyi bi boya markası kullanırsan sorun olmaz fazla. Elbette akacak bi miktar, boya sonuçta :) Aşk Alevini tavsiye ederim ben, çok aşırı makyaj yapan biri de değilim, soluk olmazsın, bi allık ve rimelle solukluğuna elveda dersin. Boya gitsin.

Teninin alt tonu pembeyse cok kirmizimsi kizillar gitmez, cok kirmizi gösterir seni. Ama sari alt tonlu beyazsan kizilin her tonu özellikle bakir tonlari cok yakisir, kas rengin de aciksa cok dogal durur.
Cok koyu kirmizimsi kizillari tavsiye etmem, yasin gencse oldugundan büyük gösterir seni. Ama Irlanda kizili gibi dogal tonlar yakistigi zaman oldugundan genc bile gösterebilir.

yormlar için teşekkür ederm :) sarı alt tonlu beyaz tenliyim ve çok kırmızımsı kızıllar istemiorm slania nın dediği gibi bence de çok olgun gösterr beni :) peki bakır tonlarında boyasam yoğun bakır mesela o da çok akar mı? yorumlarn yarısı kızılın bakımının çok zor oldğnu söylüyor..bakır tonları için de aynı şey geçerli mi??

Bakirlar aktigi zaman da hos bir renk cikiyor ortaya. Kizillar akinca soluk turuncu ya da soluk pembe oluyor kizilin tonuna göre ama bakirlar kizillar kadar cok akmadigi icin rengi kötülesmiyor.
Yogun bakir dedigin hangi markanin?

canm bence sana çoook yakışır o ton zaten saçlarnda açık kumralmş bence çok güzl olur ben mavi gözlü değlm ama ben de hürrem kızılı düşünmeye başladmm

Bakirlar aktigi zaman da hos bir renk cikiyor ortaya. Kizillar akinca soluk turuncu ya da soluk pembe oluyor kizilin tonuna göre ama bakirlar kizillar kadar cok akmadigi icin rengi kötülesmiyor.
Yogun bakir dedigin hangi markanin?

palette nin yoğun bakırını kastettm canm

ben daha geçen ay döndüm kızıldan siyaha benim saçımı oryalle açarak yapmışlardı kırmızı ama inan ikinci yıkayışımda akıyordu akos çilek pembesi boyadım bir kaç kere çok güzel bir renk ama gel gör ki saçım oryalle açıldığı için hemen sarıya dönüyordu bende senin gibi beyaz tenli kahve gözlüyüm sanada çok yakışır ama bakımı zor eğer açtırmadan yaparsan bence akosla boya ilk o tam tutar çünkü kendisi balyaj boyası olduğu için koyu renklerin üstünde hemen tutuyor sonra palette sonbahar kızılı yaparsın bu dediğim sırayı arkadaşıma yaptık saçı koyu kahveydi çok güzel bir kızıl oldu saçı

ewt açtırmadan yaptırmak istiyorum aslında çok kırmızıya yakn bir kızıl istemiyorum daha koyu bi kızıl olsun istiyorum önerdiğinz hangi ton war kızlar??

ben şahsen palette sonbahar kızılını öneririm çok hoş bir renk hem saçının üstünede çok açık olmaz nede olsa zemin koyu olacak

hmmm anladm doğru haklısın... peki kızlar akos çilek kırmızısı nasl olur doğal kestane saçın üstüne??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…