arkadaşlar ben saçlarmı kızıla boyatmak istiyorum..ilk defa boyatcam daha önce hiç boyatmadm saçlarımın doğal rengi koyu kestane beyaz tenliyim kahverengi gözlüyüm sizce yakışır mı?? o kadar çok kzıldan kaçın diyen var ki korktum doğrusu ama kızıl istiyorum napıyım :) ve saç rengimi hemen değiştirmem akana kadar kalr öyle..o yüzden kızıl sorun olmaz diye düşünüyorum..irlanda kızılı çok hoşuma gtti ama ilk defa boyayacağm için kızıl siyah önerdiler lütfen yardm edn kızıl bana yakışır mı ve ilk boyamaya hangi tonu kullanıyım????
yormlar için teşekkür ederm :) sarı alt tonlu beyaz tenliyim ve çok kırmızımsı kızıllar istemiorm slania nın dediği gibi bence de çok olgun gösterr beni :) peki bakır tonlarında boyasam yoğun bakır mesela o da çok akar mı? yorumlarn yarısı kızılın bakımının çok zor oldğnu söylüyor..bakır tonları için de aynı şey geçerli mi??
slm arkadaşlar. saçımı Hürrem kızılına boyatmak istiyorum, 2 gündür sürekli bunu düşünüyorum. Beyaz tenli ve mavi gözlüyüm, saçlarım orjinelde sarı, ama şu an açık kumral boyalı, bana yardımcı olun lütfen. Kuaförde mi yoksa evde kendim mi boyamalıyım. Fikirlerinize ihtiyacım var :) sevgiler..:26:
Bakirlar aktigi zaman da hos bir renk cikiyor ortaya. Kizillar akinca soluk turuncu ya da soluk pembe oluyor kizilin tonuna göre ama bakirlar kizillar kadar cok akmadigi icin rengi kötülesmiyor.
Yogun bakir dedigin hangi markanin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?