• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saç belası

anqelina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
10
0
36
Ankara
arkadaşlar saçlarımda boncuk kaynak vardı. Dün boncuk kaynaklarımı çıkarttırdım.Çıkınca dipleri kızıl uçları turuncumsu bi renk kaldı .. 2 rengi eşitlemek için Natural Colors ın 8RR kızıl bakırına boyadım . Saçım şuan tek bi renk fakat istediğim ton bu değil ! hiç memnun değilim bu renkten ..!! :( Benim istediğim renk açık bakır tonları .. Arkadaşlar bu renkten bakıra nasıl geçiş yapabilirim .. Kuaföre gitsem çok masraflı olur evde kendim açsam yanar diye korkuyorum.Bu rengi sağlıklı bi biçimde nasıl akıtıp bakıra dönebilirim ?
Resim eklemeyi bilmiyorum ..bilsem saçımın şuanki rengini ve kullanmak istediğim rengin resimlerini koyucam :((

tesekkürler.

eğer saçların ince telliyse ve azsa oryalle boyatma derim,evde kendin dene istedğin rengi yapıncaya kadr dene bi süre,yapamazsan gidebilrsin kuaföre...ben daha dün boyattım ,saçlarım gür olduğu için zarar görmedi ama saç derimi yaktı oreal,acıyo:( benim de tam seninkinin tam tersi,hafif bakır oldu,oysa ben kırmızıya yakın kızıl istıodm.ben nasıl yapabilrm onu bilio musun?:)

canım beyaz sabunla yada clear şampuanla yıka saçını sonrasında da bol bol kremle gün aşırı yıka. kızıl renk çabuk akar sonra da üstüne bakır bi boyayla boyarsın bnce en zararsız yöntem bu oryal değdirirsen yanabilir saçların üst üste işleme sokma saçını biraz sabret boya aksın

bir zamanlar kızılı çok severek kullandım ama artık rengini değiştirmek istioyorum bende... oreal kullanmak istemiyorum çünkü zaten saçlarım hem çok ince telli hem de dökülüyo... 7-8 ay önce saçlarımı kuaföre boyattım ... güya kahverengi tonlarında olucaktı ama adeta siyah oldu ben de ondan sonra saçlarımı hiç boyatmadım ama boya akınca yine kızıllıklar ortaya çıktı... şimdi hem diplerim çıktı hem de kızııllıklar aktı... ve artık saç rengimi karamel kahve tonlarında bişeye boyama istiyorum... kızıldan dönen var mı bu şekilde yeniden kuaföre gitmek istemiyorum çünkü istediğim renkten bambaşka bişey yapıcak bu şekilde evde kendi saç rengini değiştirip istediğini elde eden var mı ....

doğal renk açıcı kullanmak gerek tavsiye edebileceğiniz doğal renk açıcı bi ürün var mı ?? .. beyaz sabun akıtır ama 1 ay beklemem gerekir en az :(((

canım benmde saçlarım kızıldı ama erkek arkadaşımdan dolayı değiştiriyorum. açıcı kullanmaya cesaret edemedm lorealın majıblond boyası var onndan en açığını sipariş verdm şimdi saçımın küçük br bölmüne denedm beklıorm umarım yakmaz biraz açar. eğer tatmin edici açarsa yazarım buraya

kızlar boya hiç ama hiç yakmıo aksine yumuşattı fakat çok açmadı öle bende tamamına uygulamadım koyu kızıl yapıcam artk. ama annemın saçları kahveye boyalıydı ve çok gzel açtı sanırım bnm saçta pek etki göstermedi:/

bende kuaförle konuştum canım .. orialle açarım diyor orielden başkası kızılı açmazmış ! yanmasından korktuğumu söyledim ..bekleme süresini iyi ayarlarsak yanmaz korkmayın diyor .. ama ben cesaret edemedim şimdi tatil üzeri bişeyler kötü gitsin canım sıkılsın istemiyorum .. evde kendim natural color ın açıcısıyla mı açsam diyorum ??

Back